Oog voor Omgeving

Krakende hersens

De afgelopen week was een beetje een gekke week. Erg druk, maar ook wel weer leuke dingen gedaan.

 

Het begon maandag gezellig in mijn radiostudio. Leuke tracklist uitgezocht en meteen wat mix-werk verricht. Dinsdag ging ik daar lekker mee door en dinsdagavond had ik de vergadering van de regiogroep Groningen van de Oogvereniging.

 

Deze vergadering verliep anders dan anders. Inhoudelijk kan ik er niks over kwijt, maar ik ging met een nogal vreemd gevoel weer naar huis. Dit had trouwens niks met de borrel daarna te maken die we deden in De Klikspaan, dus ik had geen kater door de wijntjes. Eenmaal thuis vertelde ik Anne wat er zoal die avond gaande was en ik ga me in ieder geval goed voorbereiden voor de jaarlijkse seizoensafsluiting, de Benen Op Tafel vergadering. Zo’n vergadering is altijd zeer nuttig. Dan weten we als kernteamleden precies wat wij van elkaar vinden. Dit doen we elk jaar en daardoor is de sfeer nog goed. Alleen dinsdag verliet ik de vergadering met een wat vreemd gevoel.

 

Woensdag was dan de maandelijkse lunch in De Schutse. Anne bleef deze keer thuis, want dinsdagnacht lagen we er pas rond 2.00 uur in ons mandje. Deze lunch was wel gezellig. Ik miste Anne natuurlijk wel, maar ik zat in ieder geval wel aan een gezellige tafel.

 

Donderdag was weer een studiodagje en gisteren ging ik daar in de ochtend nog even mee door. Donderdagmiddag hebben Anne en ik heerlijk op het terras gezeten van De Dorpskamer van Leek. Het was prachtig en lekker weer. Het zonnetje scheen en dus hebben we weer wat vitamine D opgenomen. We vonden het zo gezellig, dat we daar ook maar gelijk hebben gegeten. Om 16.00 uur zaten we op het terras en om 18.45 uur was onze taxi er alweer om ons naar huis te brengen.

 

Tijdens het terras nog over die dinsdagavond gesproken en ook nog over allerlei andere dingen. Zo zijn je hersens aardig overuren aan het maken. Veel nagedacht over al mijn vrijwilligerswerk. Dat dit soms toch aardig wat tijd vreet en dat het ook soms te veel energie kost, zeker als je wat duidelijk probeert te maken wat nogal lacherig wordt weggevaagd.

 

Vrijdagmiddag, dus na mijn studio-ochtend, kwam Rosalien bij ons thuis. Dit keer niet om ons huis schoon te maken, want ze is onze huishoudelijke hulp, maar ze ging ons helpen om een mooie tuinset uit te zoeken. We hadden al iets in ons hoofd en we zijn na 2 uurtjes zoeken geslaagd bij Leenbakker. Eerst bij de Kwantum gekeken, maar die hadden niet echt goed spul staan, maar bij Leenbakker waren we er al snel over uit wat het zou worden. We hebben een tafel, 2 stoelen, een 2 persoonsbankje en een klein tafeltje die daarbij hoort besteld. Woensdag wordt het alles geleverd. Het kan het gehele seizoen buiten blijven staan. Ziet er supersterk uit en de stoelen en het bankje zitten heerlijk inclusief de kussentjes.

 

Na dit geslaagde winkelmiddagje en Rosalien weer naar huis ging, zijn we allebei even gaan slapen. Ik was doodop. Hartstikke moe. Om 16.40 uur lagen we erin en om 19.25 uur werden we weer wakker. Kennelijk hadden we het echt nodig. Ik ben nooit echt een overdagslaper geweest, maar deze keer vond ik het wel even lekker.

 

Vandaag uitgeslapen tot 10.30 uur en ik zou eerst boodschapjes halen, maar ook daar had ik even geen zin in. Even ontspannen in mijn radiostudio en vanavond heerlijk gekookt, stampot boerenkool met spekjes en heerlijke Gelderse rookworst.

 

De afgelopen week heb ik dus heel veel nagedacht over mezelf. Over mijn toekomstplannen omtrent mijn podcast, maar dus ook over mijn vrijwilligerswerk.

 

Mijn hersens hebben flink gekraakt en zo kom ik dus op mijn dagafsluiting.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Roosbeef - Hersens.

Laatst vernieuwd: 06 May 2023 om 21:24

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!