Oog voor Omgeving

Knutselen op gehoor is prachtig werk

Gisteren en vandaag waren 2 studiodagen. Nou ja, vanmiddag alleen wat muziek bij elkaar gezocht voor een nieuwe aflevering. Dat is weer gelukt.

 

Gistermiddag had ik wel wat leuks bedacht. Op 9 april, dat wordt dan mijn 101e aflevering, wil ik een splinternieuw intro klaar hebben. Dit nieuwe intro komt er in 2 versies. Eentje voor de oneven weken en eentje voor de even weken. Hoe en wat precies dat ga ik nu niet verklappen, maar gisteren wilde ik dus proberen om er een spetterend intro van te maken.

 

Ik had al een leuk idee in mijn hoofd. Uiteraard zitten duifje Max en hondje Breezer er ook gewoon weer in dit intro, maar er is ook iets leuks bijgekomen. Dat blijft dus nog even een geheimpje.

 

Het idee zat dus al in mijn hoofd. Nu nog proberen om het ook zo te realiseren. Ik gebruik nooit een audiobewerkingsprogramma, dus alles doe ik op het gehoor. Om 13:00 uur begon ik er mee. Het knutselen met muziek en het mixen ervan is hartstikke leuk werk. Alles verliep gladjes. De twee verschillende week-intro’s waren in een kleine 2 uurtjes wel klaar. Het is echt hartstikke leuk geworden.

 

Ik heb het ook aan Anne laten horen en ze vond het heel erg leuk geworden. Vooral de extra toevoeging vond ze zeer geslaagd.

 

Zoals je waarschijnlijk wel weet, wordt elke keer dat ik in de radiostudio zit, mijn studio bewaakt door of Gertjan Kruudmoes of Hendrikjan de Tuinman. Haha. Het enige wat ik kan zeggen, dat deze 2 stoere beertjes als studiobewakers deels te maken hebben met het nieuwe intro.

 

Zo kom ik op mijn dagafsluiting van vanavond.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Hollenboer - Kruudmoes

Laatst vernieuwd: 14-03-2023 om 22:27

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!