Klaar om nu echt te beginnen

Bert zit nu in zijn eigen radiostudio.Klaar! Mijn studio is nu helemaal gereed om te beginnen met OvO Radio.

Gisteren kwam mijn micro-SD -kaartje binnen en vanavond kwam dan eindelijk mijn koptelefoon. Allard is hier en hij heeft voor mij vanmiddag het SD-kaartje even geformatteerd via mijn Caster en omdat vanavond mijn koptelefoon binnen was, heb ik gelijk het alles even kort uitgeprobeerd.

 

Het geluid van de koptelefoon is werkelijk fantastisch. Ook de microfoon is kraak helder. Allard en ik hebben vanmiddag samen de microfoonstandaard aan de muur bevestigd. Zo hangt de microfoon perfect voor mij als ik aan het presenteren ben. Ik kan heel gemakkelijk bij mijn Caster komen en ik heb voor de gein even mijn iPhone via bluetooth aangesloten op de Caster en dat klinkt ook geweldig goed.

 

Doordat de microfoon via de standaard nu aan de muur vast zit, hoef ik niet bang te zijn dat de microfoon opeens naar beneden zakt of dat de standaard opeens van de tafel los schiet, want het zat eerst met een klem aan de tafel vast.

 

Het is dus allemaal gelukt. Op de foto hiernaast zie je me zitten achter mijn Caster en microfoon met mijn iPhone in mijn hand en op mijn hoofd de koptelefoon.

 

Ik ben super blij. Ik kan eindelijk beginnen met mijn nieuwe hobby. Alleen heb ik het morgen nog erg druk, dus wordt het niet eerder dan vrijdag, maar die heb ik ook in zijn geheel ingevuld voor mijn studio. Dan ga ik alles uitproberen en probeer ik alvast een klein radioprogrammaatje te maken.

 

In dit geval is het wel handig dat we niet echt weg kunnen vanwege dat vervelende virus, want zo kan ik mooi tijd maken om me helemaal kennis te maken met mijn mooie Caster.

 

Het kan dus nu echt van start gaan. Vandaar deze dagafsluiting van vanavond. Uiteraard wil ik Allard bedanken voor dit mooie resultaat.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Republica - Ready to go.

Laatst vernieuwd: 07-04-2021 om 22:10

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!