Jean-Michel Jarre kan het gelukkig nog wel

Het is deze week echt zomer geworden. Lekker warm, zonnetje erbij, en zeker na de persconferentie van vanavond, wordt het ook weer een gezellige zomer. Ik ga er in ieder geval maar vanuit dat het goed blijft gaan. Die 1,5 meter komt wel goed en ik ben al blij dat we weer met het OV kunnen gaan reizen, dat we met anderen in een personenauto kunnen gaan zitten en dat de concerten die Anne en ik in september mogelijk toch kunnen gaan bezoeken door kunnen gaan. Al heb ik daar nog wel mijn sterke twijfels over.

 

Even terugkomend op de zomer. Hier is het al aardig aan de droge kant. Weken geen regen gezien, althans lang niet genoeg, maar in de Sahara is het natuurlijk helemaal zoeken naar water.

 

Afgelopen zondag heeft Jean-Michel Jarre laten zien hoe je een concert beter niet kunt gaan geven, maar op 16 december 2006 gaf Jean-Michel een mooie show af in de stad Merzouga Marokko. Het thema was ‘Water for Life’.

 

Dus jullie kunnen nu naar dit concert kijken. Wel even 2 uur en 13 minuten er voor gaan zitten, maar dan heb je ook wat.

 

Veel plezier en daarna...

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Jean-Michel Jarre - Water for Life - Volledig concert.

Laatst vernieuwd: 24-06-2020 om 23:25