Je kunt niet altijd alles krijgen wat je wilt

Onze zondag verliep rustig. Ik was rond 12u00 wel beneden en even later kwam Anne ook beneden. Lekker ontbeten en daarna wat muziek gedraaid via onze huisvriend Google Mini.

 

We vroegen muziek aan van The Rolling Stones. Deze muziek draaien we nog steeds. Het is natuurlijk ook een aardig lange discografie die de 4 heren hebben uitgebracht. De band bestaat al 58 jaar en eigenlijk vind ik de muziek best leuk. Ik heb er geen LP of CD van liggen, dus laat staan een single. Dat ik na zoveel decennia er pas achter kom hoe leuk de muziek kan zijn van The Stones verbaast me zelf ook wel.

 

Uiteraard ken ik wel veel nummers van de band. Alleen dat ze ook blues spelen verbaasde me wel.

 

Nu bedacht ik mijn muzikale dagafsluiting afkomstig van The Stones. Maar ik begin eerst maar even met een inleiding.

 

Je leest de laatste maanden dat er weinig te doen is bij mijn favoriete concertzalen. Nu willen ze volgend jaar, als het vaccin beschikbaar is er voor kiezen om alleen mensen toe te laten die zijn gevaccineerd. Dit zijn plannen, dus er is nog niks zeker, maar als dit zo zou gaan, is het mooi voor de branche, maar of we ook wel direct zo’n vaccin kunnen bemachtigen is maar de vraag, terwijl we nu al kaartjes hebben liggen voor shows in januari, februari, maart en april.

 

Wat kun je doen. Geen vaccin meteen verkrijgbaar, concert gaat wel gewoon door, dan krijg je vast geen voucher, omdat voor ons dan het concert een onneembare vesting is geworden vanwege we niet op tijd het vaccin kunnen verkrijgen.

 

Ja. Concerten bezoeken is mijn allergrootste hobby. Hopelijk kan het zo blijven en kunnen we volgend jaar gewoon lekker weer naar De Oosterpoort. Stadsschouwburg, Vera en andere leuke zalen.

 

Ik weet het wel, je kunt niet altijd alles krijgen wat je wilt, maar zo’n concertavondje mag toch nog wel?

 

Goedenacht en morgen staan we op in een vredelievende wereld!

 

Dagafsluiting: The Rolling Stones - You can’t always get what you want.

Laatst vernieuwd: 15-11-2020 om 21:14