Oog voor Omgeving

Je krijgt morgenmiddag een extra lekkere lunch voorgeschoteld.

Het wordt morgen echt smullen bij Radio Duivenstraat!

 

Ik mag wel zeggen dat je morgen na het journaal van 12:00 uur een hele aparte en bijzondere aflevering te horen krijgt van mijn Oor voor Omgeving bij Radio Duivenstraat.

 

Het begin is al heel gek. Jaja, en dat tijdens dat je waarschijnlijk met je boterhammetjes bezig bent. Haha. Na de eerste plaat word je pas echt goed wakker, want je krijgt een single te horen die zo'n bijzonder arrangement heeft gekregen, dat je echt verbaasd kunt zijn hoe een plaat anders kan gaan klinken dan het origineel. Je zou er bijna door in de war kunnen raken.

 

Na dit alles, wordt het ook bijzonder, want Duifje Max heeft een hele gave 12 inch van de week gevonden. Zelfs ik was verbaasd hoe Max dit heeft kunnen vinden.

 

Een paar weken geleden werd ik getipt door een vaste luisteraar van mijn programma van een plaat die ik meteen leuk vind. De zanger is bekend van Pet Shop Boys. Uiteraard draai ik van dit nummer een speciale uitvoering, dus een ander jasje.

 

Daarna wordt het heel bijzonder, want Hondje Breezer heeft heel ver moeten lopen en zwemmen. Het concertkaartje komt namelijk helemaal uit Los Angeles, The Rose Bowl om precies te zijn. De live-opname is echt prachtig. Dit hoeft geen geheim te blijven en plaat 8 is weer eens een Minimix van Ben Liebrand.

 

Dan wordt het spannend. De aller nieuwste single, dat 15 april is uitgekomen, van Madis laat ik aan je horen. Binnenkort komt Madis met een nieuw album, dus kun je morgen al luisteren naar zijn nieuwste werk.

 

Ik sluit af met een levensmotto. Zo is het leven nu eenmaal.

 

Een lijst met hele speciale jasjes. Welke het zijn lees je hier. ;)

 

1: Weird Al Yankovic - Eat it.

2: Depeche Mode - Enjoy the Silence.

3: Talk Talk - My Foolish Friend.

4: Duifje Max met de 12 inch van de week: Kim Wilde - Cambodia.

5: Electronic - Disappointment.

6: Hondje Breezer met zijn concertkaartje: U2 - Moments of surrender.

7: Orchestral Manoeuvres in the Dark - Secret.

8: Minimix: Janet Jackson & Kraftwerk - Robots in Control.

9: Madis & Kyrah Aylin - Siren's Symphony.

10: UB40 - C'est la vie.

 

Als ik jou was zou ik morgen na het journaal van 12:00 uur wel gaan luisteren, want elke plaat heeft weer zijn eigen en nieuwe arrangement. Leg daarom je oor bij je computer, tablet, smartphone of welke radiodrager dan ook in een willekeurige omgeving, dan begint je middag tenminste met een leuk en gezellig uurtje tijdens dat jij lekker aan het lunchen bent.

 

Je kunt het altijd live beluisteren via Tune-in, maar wil je live luisteren via een andere player, kijk dan op de website van Radio Duivenstraat waar je de gewenste player kunt uitkiezen.

 

Tot morgenmiddag!

Laatst vernieuwd: 14 May 2022 om 22:29

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!