Oog voor Omgeving

Is het nou een mannetje of een vrouwtje?

Ja, dit was de vraag op deze vrijdag de 13e. Ik kreeg vandaag mijn kabel binnen voor mijn draaitafel om het aan de Rode te koppelen.

 

De kant van de Rode was prima. Keurige XLE-connectoren. Twee stuks, 1 voor het linker kanaal en 1 voor het rechter kanaal. De 2 XLR-connectoren komen dan uit tot 1 kabel en daar zitten dan de 2 tulppluggen aan.

 

Nu had ik 2 tulppluggen besteld als vrouwtje. De draaitafel heeft namelijk normale tulppluggen, dus mannetjes. Die moeten dan uiteraard wel passen voor in de kant van de Rode, dus de vrouwtjes.

 

Nu kreeg ik mooi op tijd vandaag de kabel binnen, alleen met mannelijke tulppluggen. Ja, dat gaat in de elektronische wereld  niet passen, dus ik vanmiddag meteen Bax Music gebeld en na 26 minuten in de wacht te hebben gestaan, ja, je moet er wat voorover hebben, krijg ik alsnog de juiste kabel toegestuurd. Ik zou dan de net ontvangen kabel terug moeten sturen, maar doordat de prijs volgens Bax Music te laag is om terug te sturen, mag ik deze kabel houden en hoef ik dus de boel niet terug te sturen naar Bax.

 

Dus ik heb een kabel over en mocht jij bedenken die eens nodig te hebben, mail me gerust, dan mag je die van me overnemen voor €20,-, want zoveel heeft het me ook gekost.

 

Maar goed, morgen of anders maandag zal ik de nieuwe kabel wel binnen krijgen en kan mijn mooie Pioneer DJ PLX500 mooi aan mijn Rode gekoppeld worden.

 

Go for it.

 

Als dagafsluiting heb ik een plaat van Antony & The Johnsons samen met Boy George. Voor diegene die Antony goed kennen, snappen dan wel waarom ik deze gekozen heb als dagafsluiting. Het is ook gewoon een geweldig nummer. Beetje aandacht hiervoor is zeker nodig.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Antony & The Johnsons samen met Boy George - You are my sister, Live.

Laatst vernieuwd: 13-10-2023 om 21:51

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!