Oog voor Omgeving

In 1 keer raak

Vanmiddag was het dan zover, Anne en ik gingen onze boosterprik halen. Dit keer in Zuidhorn. Voor de vorige 2 prikken ging Anne ook naar Zuidhorn en  ik naar de MartiniPlaza in Groningen.

 

Per WMO-taxi naar Zalencentrum Balk in Zuidhorn. Het bleek een gratis ritje te zijn, dit dankzij de gemeente,  vanwege dat we de booster gingen halen. Eenmaal op locatie en eenmaal binnen, viel het ons op dat het super rustig was. Geen gele mannetjes die het allemaal in de gaten moesten houden. Nee, niks van dat alles. Het leek er wel op of we de enige waren die dit gezellig prikmiddagje wilden beleven.

 

We waren meteen aan de beurt en doordat we zeer slechtziend zijn, werden we perfect begeleid door de mensen van de GGD. Anne was als eerste aan de beurt. Dat ging perfect. Toen was ik het bokje. Alle papieren en mijn ID-kaart laten zien, kon ik gaan zitten en werd mijn rechter bovenarm aangevallen door het Pfizer goedje. Deze prik vernam ik wel degelijk. De vorige 2 keren voelde ik de prik niet eens.

 

Na deze shot, even een kwartiertje om me heen kijken, en dat met mijn kippig gezichtsvermogen. Het enige wat ik kon zien was mijn lieve Anne en de leegte binnen de zaal waar we zaten. Een kwartiertje later was onze taxi er ook al weer. We waren in een uurtje heen en weer al thuis in Tolbert.

 

Dat was het dan. Nu maar afwachten of ik aanstaande zaterdag Politiek op Zaterdag kan gaan presenteren bij RTV Zulthe. Bij de tweede prik werd ik wat verkouden en had ik een schorre stem, maar ach, dat hoor je vanzelf wel aanstaande zaterdag tussen 11:00 en 12:00 uur. ;)(

 

 

Mijn dagafsluiting is best wel grappig. Het is van Divine. Je kent  het vast wel. Het is echt een oldie.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Divine - Shoot your shot.

Laatst vernieuwd: 25 Jan 2022 om 23:22

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!