Ik wil alleen maar bij haar zijn

Het was vandaag weer een druk dagje. Allerlei verschillende zaken passeerden de revue. Voorbereidingen getroffen voor mijn radioprogramma bij Radio Duivenstraat. Het persbericht verstuurd voor Politiek op Zaterdag van RTV Zulthe, dat ik aanstaande zaterdag weer ga presenteren samen met Koos Bijlsma. Nog wat telefoontjes gepleegd en vanavond nog mijn column geschreven voor RTV Zulthe, zodat het morgen online kan komen te staan. Zo vliegt de dag werkelijk snel voorbij. Het is allemaal even leuk werk.

 

Wat minder leuk is, dat ik me af en toe meer ga beseffen dat ik toch weer een beetje minder zicht heb dan bijvoorbeeld een half jaar geleden. Ik raak af en toe een klein beetje verdwaald in eigen huis. Ik laat ook wat meer vallen, of ik stoot wat om. Het zijn allemaal kleine dingetjes, want echt verdwalen kun je het niet noemen.

 

Als ik bijvoorbeeld in de woonkamer sta en ik kijk even op mijn telefoon, ongeveer 15 seconden of zo, en ik kijk dan weer de kamer in, dan moet ik soms goed rondkijken waar ik dan precies sta. Vooral ’s morgens heb ik dat. Ik ken mijn huis helemaal uit mijn hoofd. Ik weet elk stofje bij wijze van spreken te vinden, maar toch lukt het niet meteen om te weten waar ik precies sta in huis.

 

Gelukkig heb ik dit niet als ik op pad ben naar de supermarkt bijvoorbeeld. Daar ken ik ook elk scheefliggende stoeptegel, drempel, slootje en ga zo maar even door. Dat ik dan wel kan verdwalen in de woonkamer is dan toch wel bijzonder te noemen.

 

Zo kom ik op mijn dagafsluiting. Er zijn meerdere wegen naar Rome. Zo weet ik ook altijd de juiste weg te vinden naar mijn lieve Anne, want ik wil alleen maar bij haar zijn.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Boudewijn de Groot - Wegen, 2 meter sessies.

Laatst vernieuwd: 11-01-2022 om 22:55

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!