Oog voor Omgeving

Ik volgde gewon mijn droom

Een droom. Dat is altijd maar afwachten of die wel of niet uit komt. Het kan soms erg lang duren. Zo ging het eigenlijk ook bij mij.

 

In een droom is het niet altijd even duidelijk wie de hoofdrol speelt, maar dat die droom regelmatig langs komt is wel weer grappig.

 

Ja. Ik praat misschien een beetje in raadsels, maar ook al droom ik regelmatig, toch is mijn allermooiste droom wel uitgekomen.

 

Ik droomde altijd over een mooie dame die mij heel erg gelukkig maakte. Dat alles kon. Dat we alles samen gingen beleven. Dat we elkaar steunde in allerlei ingewikkelde situaties. Dat we elkaar kwijt raakten, doordat de auto waarin we reden, het begaf. Dat ik haar wilde redden uit een benarde situatie. Dat ik de weg kwijt raakte in een parkeergarage, terwijl ze buiten op me stond te wachten. Dit soort dromen had ik altijd wel. Geinig hè. Alleen deze dromen, met het kwijt raken van de route in een parkeergarage is maar bijzaak. Het ging natuurlijk altijd over die dame die ik weer terug wilde vinden.

 

Nou, gelukkig zijn dromen niet altijd bedrog. Ik heb namelijk die dame eindelijk gevonden na 52 jaar. Op 30 december 2017 zat ze bij me op de bank voor een iPhone les en anderhalf maand later waren we een stelletje. Ik heb het natuurlijk over mijn lieve Anne.

 

Ik zeg sinds die tijd, dat ik op deze wereld ben gezet om met mijn lieve Anne oud te worden. Dat dit 52 jaar heeft moeten duren is natuurlijk jammer, maar dat het uiteindelijk toch gelukt is, is natuurlijk fantastisch.

 

Wij hebben elkaar gevonden, en gaan nooit meer uit elkaar. Dus dromen zijn niet altijd bedrog. Hoe mooi kan het zijn dat me dit dan toch is overkomen. Ik heb gewoon mijn dromen gevolgd en zie hier het resultaat.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Elvis Presley - Follow that Dream.

Laatst vernieuwd: 19 Oct 2020 om 22:12

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!