Ik volg gewoon mijn droom

Ja, op dit moment volg ik gewoon mijn droom. Sinds ik mijn Rode heb, mijn prachtig mengpaneel in mijn eigen radiostudio, geniet ik volop van mijn hobby.

 

Sinds 9 mei draai ik elke zondagmiddag tussen 12 en 13 mijn eigen radioprogramma bij Radio Duivenstraat. Hartstikke leuk werk en ik heb vanmiddag de speellijst voor 12 december ook al klaar liggen om komende week dit tot een gehele aflevering te gaan maken.

 

Alleen sinds vandaag is er ook een radioprogramma bij gekomen. Je las het al vanmiddag op mijn blog, maar RTV Zulthe zendt elke zaterdagochtend tussen 11 en 12 een live programma uit over de locale politiek. Hier ben ik mede presentator van. Koos Bijlsma, oud-verslaggever van Dagblad van het Noorden is mijn collega. Wij proberen er samen wat moois van te maken. Vanmorgen ging het goed. Ok. De eerste minuten was het van mijn kant wat wennen, maar na het eerste blok, ging het eigenlijk wel naar mijn zin. We hadden natuurlijk ook zeer boeiende en interessante gasten, alleen kon ik leuk mee discussiëren met de beide gasten. Koos is echt een goeie interviewer. Hij weet heel veel van dit wereldje en ik zie me als een soort side-kick. De chemie tussen Koos en mij gaat gewoon heel goed. Daar ben ik blij mee.

 

Dus nu heb ik elke week 2 radioprogramma’s. Eentje op de zaterdag en eentje op de zondag. Die van de zaterdag is puur live en in de studio van RTV Zulthe in Marum, en zondag dus de van te voren opgenomen aflevering bij Radio Duivenstraat, het kleinste radiostation van Hilversum.

 

Al jaren wou ik al iets doen met de radio. In april kocht ik dus mijn speelgoed, en nu kan ik mijn droom eindelijk in het echt gaan beleven. Werkelijk geweldig leuk en ik geniet er volop van.

 

Daarom kom ik met een oldie. Elvis Presley, ja, daar is hij weer, maar wel met een toepasselijk liedje.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Elvis Presley - Follow that dream.

Laatst vernieuwd: 27-11-2021 om 22:49

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!