Ik raakte helemaal verlamd

Het is vandaag weer een echte dinsdag. Mijn studiodag. Ja, ik ben al heel ver met mijn aflevering van 5 december. Nee, wees  gerust, de Sint en Piet komen niet in mijn aflevering voor.

 

Het ging allemaal soepeltjes. Er zaten momenten bij waar ik bijna een sprongetje maakte van blijdschap, want sommige babbels zijn gewoon erg goed gelukt samen met de muziek.

 

Ik heb flink doorgepakt. Moest uiteraard af en toe wel even in mijn grijze brein nadenken omtrent wat feiten omtrent een artiest of band, en ik heb trouwens ook iets heel grappigs in petto, maar dat grappige is ook best wel eens leuk om te doen. Mijn Nederlandse spraak klinkt af en toe net even anders dan anders. Meer verklap ik natuurlijk niet.

 

De lijst is lekker divers te noemen. De jongste plaat is uit 2020 en de oudste uit 1982. Alleen de dagafsluiting die ik vanavond aan je laat horen is uit 1956. Van Elvis Presley. Misschien ga ik die ook wel eens draaien in mijn Oortje, want ik vind het wel een hele leuke plaat.

 

Deze plaat is ook wel toepasselijk trouwens. De eerste keer dat ik met Anne een date had, werd ik volledig verrast en leek het wel of ik verlamd raakte. Ik was overdonderd en werd als een bliksemschicht helemaal verliefd. Dat ik dan ook nog tijdens onze huwelijksceremonie voor mijn lieve Anne heb gezongen, bewijst maar weer hoe gek ik op haar ben.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Elvis Presley - Paralyzed.

Laatst vernieuwd: 23-11-2021 om 21:21

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!