Ik hoor hem, voordat ik ga slapen!

Ik kwam er zojuist achter, dat ik gisteren mijn vijfhonderdste verhaaltje had geschreven op mijn blog, waarvan 408 dagafsluitingen. Mijn blog en gelijktijdig deze website draait sinds 23 oktober 2019 en dus heb ik al aardig wat geschreven in die tijd.

 

Het is altijd leuk om iets te schrijven over de dag die bijna is afgelopen. Deze website is nog relatief jong, maar ik heb van 1996 tot en met 2015 ook een website gehad. In 2004 begon ik met een blog en dus ben ik al een hele tijd online aan het spelen op mijn eigen website.

 

Het bouwen van mijn eigen website lukt niet meer, vanwege mijn kippigheid, maar tot en met 2015 heb ik wel een eigen gebouwde website gehad. Dat was erg leuk om te maken. Nieuwe pagina’s te gaan creëren en nu heb ik gelukkig Yze Web Diensten gevonden die mijn website heeft gebouwd op mijn wensen.

 

Zo ben ik erg blij met dit alles. Kan op een leuke manier jou leuke verhaaltjes uit mijn hoge hoed laten lezen en dan hoop ik ook dat je de dagafsluitingen, en dan heb ik het over de muziek, altijd wel leuk vindt.

 

Dus dit is mijn 501e verhaaltje, met een toch wel passende dagafsluiting.

 

Zoals Kate begint: Hij is er! Ik hoor hem, voordat ik ga slapen. Met de focus op de dag die is geweest. Nou, dat is toch ook wel een beetje zo.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Kate Bush - The man with the child in his eyes.

Laatst vernieuwd: 14-07-2021 om 21:04

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!