Ik beloof je morgen en volgende week een mooie lijst in mijn radioprogramma

Door een propvolle week heb ik toch nog mijn radioprogramma voor volgende week zondag klaar kunnen maken. Het was passen en meten, voor wat betreft de planning, maar het is uiteindelijk goed gelukt.

 

Donderdag al wat voorbereidingen getroffen. De teksten ingesproken en vandaag was het dan tijd om de boel in elkaar te mixen.

 

Het is uitermate goed gelukt. Het is in 1 take opgenomen. Zonder dat ik een lasfoutje maakte. Zo zat ik vorige week zondag nog te klooien om de aflevering voor morgen klaar te maken, want er gingen toen wat dingetjes mis, maar daar hoor je morgen helemaal niks meer van. De uitzending van morgen klinkt kraakhelder en heeft zelfs 2 platen die als primeur worden gedraaid. Schiller en Vangelis zijn morgen te beluisteren met hun aller nieuwste werk. Het album van Schiller komt 12 november uit en morgen hoor je de single al, en het album van Vangelis is 24 september uitgekomen en daar hoor je ook een track van morgenmiddag. Dus best wel een interessante lijst.

 

Het geinige is nu, dat ik vanmiddag mijn aflevering voor volgende week ook al helemaal heb gehoord. Niet zo gek natuurlijk, want ik zet het zelf in elkaar, maar vanavond heeft Anne het ook al gehoord en ze was tevreden. Jaja, als zij tevreden is, ben ik dat ook. ;)

 

De dagafsluiting heeft wel enigszins met de aflevering van volgende week te maken, alleen het grappige is dat dit liedje, zoals je het nu kunt beluisteren, er niet op deze manier in is te horen.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Lynn Anderson - I never promised you a rose garden.

Laatst vernieuwd: 09-10-2021 om 21:56

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!