Oog voor Omgeving

Het wordt zondag een spannende dag

Nog even en dan hoop ik dat ik je aanstaande zondag tussen 12u00 en 13u00 kan verrassen met mijn Oor voor Omgeving bij Radio Duivenstraat.

 

Ik heb rond half 6 vanmiddag nogmaals naar mijn eigen radioprogramma geluisterd die zondag wordt uitgezonden, en ik ben nog steeds tevreden.

 

Vanmorgen ben ik ook weer verder gegaan met opnemen voor de uitzending van 16 mei. Dit keer ging alles in 1 keer goed. De tracklist is al bekend, en die wordt geheel anders dan die van aanstaande zondag, maar ik heb al 5 tracks klaar voor 16 mei. Ingesproken en ook al wat tracks aan elkaar gemixt.

 

Nu wordt het allemaal spannend. Zondag na mijn eerste uitzending ben ik benieuwd of ik ook reacties krijg. Zou ik überhaupt wel reacties krijgen? Voor diegene die mijn proefuitzendingen hebben beluisterd, ik kan jullie verklappen dat het een stuk beter in elkaar zit dan de laatste proefuitzending. Mijn babbel is een heel stuk verbeterd en de nummers lopen ook allemaal lekker in elkaar over. Mijn nieuwe werkwijze bevalt me erg goed.

 

Hier nog even wat handige tips om live te luisteren.

 

Je kunt het allemaal vinden door de rechtstreekse live-stream-link aan te klikken die je direct hieronder ziet staan.

Rechtstreekse link naar de live-stream.

Met de app Tune In Radio kun je dan meteen luisteren.

 

Lukt het niet, ga dan naar de luisterpagina van Radio Duivenstraat.

 

Je kunt daar dan je gewenste player kiezen.

 

Mijn radioprogramma heb ik vanmiddag ook al aangekondigd op de Facebookpagina van Radio Duivenstraat. Zo hoop ik lekker veel luisteraars te krijgen op mijn allereerste eigen radioprogramma ooit. Het is een groot experiment waar ik absoluut van houd en er vrolijk mee door ga. Het is een leuke hobby om op deze manier met muziek bezig te zijn en daar pluk jij weer de vruchten van.

 

Nu nog mijn dagafsluiting aan je laten horen. Dat was wel even zoeken, maar omdat ik vandaag ook weer eens concertkaartjes heb bemachtigd voor het concert van Roosbeef, die 5 december dit jaar naar de kleine zaal van De Oosterpoort komt, laat ik je nu Menselijke Mensen horen van haar laatste album Lucky.

 

Nog 1 dingetje. Ik wens je zondag heel veel luisterplezier bij Oor voor Omgeving. ;)

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Roosbeef - Menselijke mensen.

Laatst vernieuwd: 07 May 2021 om 21:59

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!