Oog voor Omgeving

Het wordt deze zondag wel heel speciaal op Radio Duivenstraat

Het was vanmorgen vroeg dag. Ik was om 9u15 al in mijn studio te vinden om mijn nieuwe radioprogramma in elkaar te zetten. Het is perfect gelukt en dus ben ik heel blij dat ik jullie aanstaande zondag weer wat moois kan laten horen op Radio Duivenstraat.

Mijn Oor voor Omgeving van aanstaande zondag op Radio Duivenstraat begint deze keer met een spectaculair intro en daardoor weet je precies waar je op dat moment naar luistert.

Zondag tussen 12u00 en 13u00 ga ik je weer verrassen met leuke, interessante en bijzondere muziek. Zeker deze keer wordt het wel heel apart, want er zit 1 plaat bij die je naar mijn mening nooit op de radio hoort. Laat staan de volledige versie. De zangeres heeft ook eens met Jean-Michel Jarre samen gewerkt, alleen deze plaat die ik je nu laat horen is haar eigen project. Wat ook wel geinig is dat ik een plaat laat horen die voor het eerst is uitgebracht in 1959, maar nu in een super modern jasje is gestoken. Hondje Breezer heeft het alweer voor elkaar. Hij zit momenteel in de Orient Express, onderweg naar Shanghai. Hij hoorde van een gaaf concert, dus is hij uit eigen beweging naar China afgereisd om mij zondag het concertkaartje te overhandigen. De wereld is tegenwoordig met veel videocamera’s omringd. Je wordt nu overal in de gaten gehouden en daar wordt zondag ook over gezongen, daar kun je ook best wel verdrietig door worden.

Het wordt in ieder geval een leuke uitzending. De nieuwste plaat van Spinvis is ook te horen. Uniek, want ook die is nog niet gedraaid in de wereld van de radio.

Ben je nieuwsgierig? Hoeft niet hoor, want hier is de tracklist.

1. Spinvis - Speel dat ik leef.
2. Godley & Creme - Cry.
3. Rockwell - Somebody’s watching me.
4. Duifje Max met de 12 inch van de week: The Art of Noise - Peter Gun.
5. Mathew Wilder - Break my stride.
6. Hondje Breezer met zijn concertkaartje: Jean-Michel Jarre - Arpegiator.
7. Madonna - Ray of Light.
8. Laurie Anderson - O Superman.
9. Hozier - My love wil never die.
10. Pet Shop Boys - It’s a sin.

Slinger je laptop, smartphone, of welke radiodrager dan ook maar aan, dan mis je niks van dit leuke uurtje.

Je kunt het allemaal vinden door de link aan te klikken die je direct hiernaast ziet staan. Rechtstreeks luisteren. Met de app Tune In Radio kun je dan meteen genieten van Oor voor Omgeving bij Radio Duivenstraat.

Lukt het niet, ga dan naar de website van Radio Duivenstraat. Je kunt daar dan je gewenste player kiezen.

Tot zondag 12u00!

Laatst vernieuwd: 22 Jun 2021 om 13:11

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!