Het was even zoeken, maar het is gelukt

Vandaag was het weer een radiodag. Niet dat ik mijn programma al aan elkaar aan het praten was. Nee, zo ver ben ik nog niet. De tracklist voor 24 oktober ben ik aan het voorbereiden.

 

Vanmiddag ging Anne naar een goeie vriendin van ons en ik bleef thuis. Konden de dames lekker met elkaar kletsen en ik kon werken aan mijn nog in elkaar te zetten Oor voor Omgeving.

 

Hoe ik het doe, geen idee, maar het is uiteindelijk toch weer gelukt om een mooie lijst met platen bij elkaar te vinden. Er zitten 2 echte oldies bij, uit de jaren 60, en voor de rest is het allemaal lekker modern, uniek en bijzonder. Volgende week lees je er wel meer over.

 

De rest van de week heb ik het erg druk. Morgen 2 vergaderingen. Donderdag een overleg van de Oogvereniging, van de drie Noordelijke provincies. We noemen dit het 3N-overleg. En vrijdag heb ik een afspraak in Assen. Ook een zakelijke afspraak, wat ook met slechtzienden en blinden te maken heeft, maar daarover kan ik niks extra’s over vertellen. Hopelijk komen we tot een goed verhaal en daar kunnen we hopelijk ook weer mee verder.

 

Ik was dus met mijn vandaag opgezochte playlist bezig. Dat was echt even zoeken. De platen moeten wel een beetje een verhaal met zich meebrengen. Vandaar dat ik ook zo aan het zoeken ben naar de juiste platen. Ok. De lengte van de platen zijn ook belangrijk, want ze moeten natuurlijk wel in een uurtje passen. Maar het is dus gelukt. Ik houd 151 seconden over. Daar gaat het Journaal nog van af en mijn babbels nemen natuurlijk ook tijd in beslag, zo ook de jingles die ik er tussendoor er in plan. Het zou in ieder geval nu wel perfect moeten passen. Ik ga zaterdag de boel aan elkaar praten, en zondag het alles aan elkaar lassen, zodat ik weer lekker op tijd mijn aflevering bij Radio Duivenstraat kan inleveren.

 

Het is echt een jungle om de juiste platen te vinden. Boris en Dieter van Yello hebben hierover eigenlijk wel een geinig liedje gemaakt, waarvan ik je nu een lekker lange remix laat horen.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Yello - Jungle Bill - Voodoo Fudge Mix.

Laatst vernieuwd: 13-10-2021 om 00:03

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!