Oog voor Omgeving

Het verliep vandaag echt perfect

Het was vandaag een echte studio dag. Ik kroop rond kwart over 11 vanmorgen in de studio en rond 17:00 uur had ik alles klaar.

 

Ik ben begonnen met het alles eerst per track in te spreken en daarna het gehele programma in elkaar te zetten. Ik was met de losse montage wel rond kwart voor drie klaar, zodat ik meteen de gehele opname in elkaar kon zetten.

 

Dit liep even anders. Er zat namelijk 1 las in die ik niet goed vond. Toen ik ongeveer 20 minuten bezig was, stopte ik de opname en begon opnieuw. Dat ging wel erg goed. Sterker nog, ik ben zo tevreden over alle lassen, dat ik super blij ben met het gehele programma.

 

Vorige week had ik nog een, tot op de dag van vandaag, onbekende technische storing, maar dat had ik vandaag gelukkig totaal niet. Het ging echt heel erg goed.

 

Ik had namelijk het probleem dat de laatste 4 minuten wel waren opgenomen, maar geen geluid in die 4 opgenomen minuten, terwijl ik tijdens de opname wel alles kon beluisteren tot de laatste toon. Doordat dit gebeurde en ik niet weet wat de oorzaak is geweest, ben ik vanaf dat moment pas gelukkig, als ik de gehele opname heb beluisterd. Zo ook vanmiddag. Ik ga even snel door het programma en als ik hoor dat alle muziek en presentatie goed te horen is na 1 uur opname, ben ik dol gelukkig. Het programma wat ik vanmiddag heb opgenomen wordt zondag 26 september uitgezonden bij Radio Duivenstraat.

 

Ik heb daarom een toepasselijke dagafsluiting voor vandaag. Ik kwam deze plaat vanavond tegen op Facebook. Een cover van SOS van de Zweedse band ABBA.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Portishead - SOS.

Laatst vernieuwd: 17 Sep 2021 om 22:34

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!