Oog voor Omgeving

Het uur van de waarheid

Vanmorgen was het dan zover. Sinds mei dit jaar, toen me het werd gevraagd of ik samen met Koos Bijlsma een politiek programma wil gaan presenteren, was het vanmorgen letterlijk het uur van de waarheid.

 

Voor zowel Koos als voor mij was het even wennen. Maar toen om 11:00 uur vanmorgen het allemaal begon, en de burgermeester van de gemeente Noordenveld Klaas Smid als eerste gast werd geïntroduceerd, werd het een leuk en onderhoudend interview. Ik ben zelf zeer kritisch naar mezelf, dus vond ik het begin van mijn aankondiging, wat roestig, want ik was even de naam kwijt van de tweede plaat, maar ach, voor de rest van de uitzending vond ik het goed gaan. Harm Beute van VZ Westerkwartier kwam om 11:30 uur in de uitzending. Dat interview ging ook prettig. Koos is een goeie interviewer en zo werd het een super interessant uurtje. Uiteraard heb ik me ook gewoon in de gesprekken gemengd en de chemie tussen Koos en mij gaat gewoon goed.

 

De twee gasten vonden het erg leuk en de burgermeester vond het een eer om als eerste gast in het nieuwe programma te mogen beginnen.

 

Weer een ervaring erbij. Ik vond het allemaal wel spannend, maar het ging toch lekker. Koos en ik hadden ons goed voorbereid. We hebben niet eens een proefuitzending gedaan, dus dit was echt de eerste keer en met een mooi resultaat.

 

Ik kreeg via WhatsApp, Twitter en Messenger leuke reacties. Ook van politici die me volgen via Twitter. Ze hebben er met plezier naar geluisterd. Dat is een goed begin.

 

Volgende week zijn Koos en ik er weer. Dan krijgen we Koos Siegers van de Christen Unie Westerkwartier en Kirsten Ipema van Gemeentebelangen Noordenveld te gast in ons programma.

Laatst vernieuwd: 27 Nov 2021 om 15:17

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!