Het sneeuwt wel eens in april

Het is april. Tweede paasdag. Ja. Ik stond vanmorgen rond half 10 op en ik keek op Twitter en Facebook dat in het noorden van ons land, dus hier, het wit zou zijn. Ik liep naar het raam en zag volgens mij een superdun laagje. Sneeuwballen gooien leek me echt onmogelijk.

 

Aan het begin van de avond schreef ik Huub Bammens een appje over mijn ideeën over mijn radioprogramma. Hoe het gaat heten en wat de slogan is en wat voor muziek ik ga draaien. Huub is de bedenker en oprichter van Radio Duivenstraat, waar ik dus voor mag gaan draaien. Wat de plannen zijn, vernemen jullie wel als ik eenmaal ga uitzenden.

 

We zijn vandaag de deur niet uit geweest. De komende week wordt het al druk zat. Morgenvroeg komt onze huishoudelijke hulp. De thuiszorg komt morgenvroeg ook langs en voor de rest van de dag heb ik 2 vergaderingen. Woensdag heb ik er zelfs 3 en donderdagavond ook nog een vergadering. Donderdagmiddag even naar een goeie vriend die me gaat helpen met mijn belastingaangifte voor 2020 en vrijdag kan ik dan eindelijk beginnen met mijn radioprogramma in elkaar te gaan knutselen. Nou ja, het oefenen met mijn Rode Caster. En zaterdag heb ik alweer een vergadering.

 

Dat ik het nu even rustig aan heb gedaan mag dan ook wel even vind ik. Mijn hoofd zit vol met ideeën omtrent mijn radioprogramma. Ik draaide vanmiddag een DVD en hoorde een prachtig stukje muziek om te gebruiken als begintune voor mijn programma. Ik ga vrijdag al proberen om er een leuke jingle van te maken.

 

Dat er vandaag af en toe wat sneeuw is gevallen, geen idee. Ik was lekker aan het klooien met muziek, met ideeën opdoen. De buitenwereld is dus volledig aan mij voorbij gegaan.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Prince - Sometimes it snows in april (Live).

Laatst vernieuwd: 05-04-2021 om 21:32

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!