Oog voor Omgeving

Het sneeuwt!

Anne staat midden in de sneeuw. Met een hele grote grijns.Het sneeuwt. Eindelijk begint de beste lockdown die je maar kunt bedenken en het ziet er nog mooi uit ook. Vandaag is het sneeuwen begonnen rond 17u00 bij Wilhelminaoord, waar we bij de diertjes van Anne waren.

 

We kwamen rond half 4 vanmiddag daar aan. Allard was onze chauffeur en zo zaten we ruim anderhalf uur met 1 graad boven nul bij de diertjes. Het was mooi om ze weer te zien. Het was al een hele tijd geleden. Voor mij april vorig jaar en Anne was er in juli voor het laatst.

 

Toen het net begon te sneeuwen, want daar wachtte wij op, gingen we weer naar de auto. Het begon meteen vrij stevig te sneeuwen en onderweg werden de wegen alleen maar witter, maar we zijn heel en veilig thuis gekomen. Buiten maakte Allard nog een mooie foto van Anne, die zie je hiernaast wel staan, en Anne probeerde me te bekogelen met een sneeuwbal. De richting was perfect, alleen stond ik voor haar net te ver weg. Dat was natuurlijk net iets verder dan die 1,5 meter. ;)

 

Nu sneeuwt het nog steeds. Onze voortuin is nu helemaal wit en De Gorn is ook met een leuk laagje bedekt. Hopelijk ligt het er morgen nog, want dan kunnen we een sneeuwpop maken op onze mooie vlonder.

 

Het was tijdens het bezoek aan de diertjes dus lekker koud. Eenmaal weer thuis duurde het nog wel even Voordat ik echt weer warm was geworden. Het was in ieder geval de moeite waard. Ook hoognodig om Breezer, Rampie, Paquita, Tigra, Winnie, Lucy, Lana en Lena weer te bezoeken.

 

Ik heb daarom een geinig liedje voor jullie klaarstaan.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Betty Everett - Hound Dog.

Laatst vernieuwd: 16 Jan 2021 om 23:10

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!