Het laatste rondje

Deze foto is gemaakt tijdens de lunch in De Dorpskamer van Leek. Anne en Bert op 1 foto.Wat was het vandaag een topdag. We hebben ons 1 jarig huwelijk gevierd en hoe!

Vanmorgen stond ik op rond een uurtje of negen. Klaar gemaakt voor de dag en Anne was rond een uurtje of tien wel beneden. We waren voor ons doen vroeg, want om 11 uur kregen we Silvia op bezoek. Daarvoor kreeg ik nog wel een telefoontje van Tineke, mijn zus. Ze zou ook komen, maar haar tackel Robby was ziek, dus kon ze niet komen. Ontzettend jammer, maar het was even niet anders.

 

Rond half 11 kreeg ik de moeder van Rieneke aan de deur. Rieneke is een goeie vriendin van ons, en haar moeder kennen we ook goed. Ze feliciteerde ons en had lekkere snoepgoed bij zich. Nog even kort met elkaar gekletst en zo ging ze per fiets er weer vandoor. Wat super attent van haar. Erg lief.

 

Silvia was er rond 11 uur wel en vlak daarna kwamen Hartmut en Cobie ook nog langs.

 

We gingen namelijk lunchen bij De Dorpskamer van Leek. Dat is een nieuw restaurant in het centrum van Leek en voor Anne en mij was het ook de eerste keer dat we daar naar toe gingen.

 

We kregen trouwens ook hele leuke cadeau’s. Van Tineke en Silvia kregen we een prachtige orchidee, en van Hartmut en Cobie een heerlijk rood wijntje.

 

Rond een uurtje of kwart over twaalf gingen we naar de Dorpskamer. Daar hebben we heerlijk gegeten en het ontzettend fijn gehad. Heel veel gepraat, gelachen en uiteraard konden Anne en ik niet van elkaar afblijven op het knusse bankje waarop we zaten.

 

De lunch was werkelijk erg lekker. We zaten goed vol en het is zeker een aanrader om daar te gaan genieten van al dat lekkers. Het menu voor het diner zag er ook veel belovend uit.

 

Rond een uurtje of half 4 gingen we weer huiswaarts. Tijdens de wandeling naar de parkeerplaats, werden we begroet door Sadri en Ben van De Mazzel. Dat was ontzettend leuk. Veel gelachen en toen ik vertelde dat we vandaag 1 jaar zijn getrouwd, kregen we van de beide heren een heerlijk cadeau. Ben overhandigde me dat en dat voelde enorm fijn. Wat zijn Sadri en Ben toch toppers. We spraken af dat we aanstaande maandag bij hun gaan eten. Dan hebben Anne en ik alweer wat te vieren, want dan zijn we precies 2,5 jaar een super verliefd stelletje.

 

Eenmaal thuis, afscheid genomen van Silvia, Hartmut en Cobie  en rond een uurtje of 10 over zeven vanavond gingen we per taxi naar De Postwagen in Tolbert. Doordat we nog goed gevuld waren van de lunch vanmiddag, hebben we daar alleen een soepje en wat later bitterballetjes gegeten, met uiteraard een heerlijk wijntje. Het was ook weer super knus en gezellig op het bankje. Ja, Anne en ik houden nu eenmaal van bankjes. Dus ook vanavond was het super leuk, romantisch, knus en oergezellig.

 

Om half 10 was onze taxi er en nu zitten we saampies, 1 jaar getrouwd, op onze eigen bank. Ja, alweer. ;)

 

Wij waren trouwens 1 van de laatste gasten van De Postwagen. Dat geeft natuurlijk niet, maar dat bracht me wel tot de volgende muzikale dagafsluiting.

 

We willen Silvia, Hartmut, cobie hartelijk danken voor de super geslaagde middag, en iedereen die ons hebben gefeliciteerd via Facebook. Helemaal top. En Sadri en Ben uiteraard ook hartelijk dank voor de spontane actie van vanmiddag.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Rudi Carell - Het laatste rondje.

Laatst vernieuwd: 07-08-2020 om 22:45