Oog voor Omgeving

Het koffertje staat er nog gelukkig

Exact twee jaar geleden gaf Anne door aan de gemeente Midden-Groningen, waar ze toen woonde in Noordbroek, dat ze 4 maart dat jaar ging verhuizen naar de mooie gemeente Westerkwartier, om precies te zijn in Tolbert.

 

We waren in december 2018 al een beetje begonnen om het koffertje van Anne naar mijn huis te verplaatsen, ook wel de verhuizing genoemd, maar op 19 januari 2019 begon het pas echt vorm te krijgen. Nadat ze dit had geregeld, was er gelukkig geen weg meer terug. We gingen dan echt officieel samenwonen.

 

Uiteindelijk werd het 21 maart dat jaar dat ik voor Anne de huissleutels van haar huisje in Noordbroek inleverde bij de verhuurder.

 

Alweer twee jaar geleden. Het lijkt nog zo dichtbij. Of het bij wijze van spreken een jaartje geleden was. Het is allemaal zo mooi verlopen, dat de tijd letterlijk onder onze verliefde voetjes weg rolde.

 

Nu is het natuurlijk sowieso een rare tijd. Maar goed dat we twee jaar geleden gekozen hebben dat we samen gingen wonen. Sterker nog, prachtig dat we elkaar bijna 3 jaar geleden met onze relatie zijn begonnen. Anders waren we nu alleen geweest en hadden we deze periode heel anders doorlopen als nu.

 

Ach, in deze tijd zijn we extra blij dat we elkaar hebben. Dat Anne met haar koffertje bij me kwam wonen is een geschenk uit de hemel. Voor mij is het elke dag genieten als ik de dag begin met de glimlach die Anne me dan laat zien.

 

In die tijd dat de verhuizing zo bezig was, plaatste ik dit liedje ook al eens als dagafsluiting. Dus na 2 jaar samenwonen hoeven we nog niet te verhuizen gelukkig.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Elvis Presley - We’re gonna move.

Laatst vernieuwd: 19 Jan 2021 om 23:24

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!