Het is niet vervaagd naar het grijs

Het is een bijzondere dag vandaag. Anne en ik hebben vandaag precies 3 jaar en 8 maanden een geweldig mooie relatie. Zo’n vrouw als Anne kom je niet zomaar tegen en zeker niet als je daar een prachtige relatie mee krijgt. Dat geluk heb ik dan, want ik ben nog steeds super verliefd op de mooiste vrouw van het Universum.

 

Vanmiddag om 12:00 was het dus weer Radio Duivenstraat feest. Het was echt een feestje, want Radio Duivenstraat bestaat vanaf vandaag precies 6 jaar. Je hoorde toen mijn 23e uitzending. Wel leuk dat het over onder andere het heelal en de ruimte ging. Dit te bedenken dat ik met de aller mooiste dame van hetzelfde Universum ben getrouwd.

 

Na deze uitzending ging ik samen met mijn lieve Anne naar Hoogezand. Naar mijn moeder. Mijn zus Tineke kwam daar ook en we vierden daar mijn zus haar verjaardag. Het was gezellig, maar we hebben ook een heel goed gesprek gehad over onze familie en alles wat daar omheen allemaal gaande is. Mijn moeder had lekkere dingetjes in huis gehaald, zoals kaas en worst, en lekkere wijntjes. Het was gezellig.

 

Na dit feest, gingen Anne en ik om 16:45 uur weer naar ons vertrouwde adres, dus weer naar ons huis. Even rustig aan gedaan en om 18:45 uur was onze taxi er alweer, want Anne en ik gingen ons eigen feestje vieren. Anne en ik hebben dus al 3 jaar en 8 maanden een mooie en bijzondere relatie. Dit hebben we gevierd bij de Dorpskamer in Leek. Heerlijke bitterballetjes en wijntjes. Om half 9 vanavond was onze taxi er ook alweer en gingen we met een hele gezellige chauffeur weer naar huis.

 

Al met al was het een superdag. We hebben ons prima vermaakt. Mijn uitzending verliep goed, en de middag was ook geslaagd. Zeker de borrel was een succes vanavond. Zo verliep de zondag dus prima. Het is niet vervaagd naar het grijs, want de gebeurtenissen liggen nog vers in ons geheugen.

 

Omdat de zondagavond altijd de 7 inch van de week wordt gedraaid, vanwege dat ik  de 12 inch van de week in mijn Oor voor Omgeving in de middag heb laten horen, hoor en zie je nu Fade to Gray van Visage als mijn dagafsluiting van vanavond.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Visage - Fade to Gray.

Laatst vernieuwd: 10-10-2021 om 22:07

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!