Het is echt vrijdag de dertiende

Er gebeurde iets heel geks vanmiddag, waar ik nu nog steeds last van heb. Vanmiddag was ik namelijk bij iemand op bezoek om haar iPad aan de praat te krijgen. Ze had een tijdje geleden een nieuwe gekocht en die moest ik even installeren.

Dit moest voor mij een simpel klusje zijn. Ik nam uit voorzorg mijn MacBookPro mee en mijn eigen iPad. De nieuwe iPad die ik wou installeren bleek geblokkeerd te zijn. Dus dacht ik even mijn MacBook aan te slingeren om via iTunes het te deblokkeren.

De MacBook ging keurig aan en toen ik de iPad wilde aankoppelen werd het scherm opeens zwart. Wel gek, want ik sluit wel meer USB dingen aan op mijn MacBook.

Ik kreeg het niet meer aan de praat. De MacBook bleef zwart en ik hoorde ook geen zacht geruis van de laptop zelf. eenmaal thuis en aan de voeding aangesloten, bleef het stil in MacBook-land. Nog steeds weiger het dienst. Zelfs het allereerste geluid weigert wakker te worden. Het doet dus helemaal niks meer.

Maandag maar even iemand bellen die me wellicht hiermee kan helpen. Wel erg balen, want er staan veel dingen op die ik voor de Streekproductenmarkt Nienoord nodig heb. De rest doe ik al heel veel op mijn eigen iPad en iPhone.

Ik wacht het maar af. Dit verhaaltje is dus nu ook geschreven via mijn iPad Pro. Ook eens het proberen waard.

Mijn dagafsluiting heeft te maken met het feit dat ik hoop dat mijn MacBook weer wakker wordt en dat hij weer terug komt met zijn eigen geruis.

Goedenacht en morgen staan we op in een vredelievende wereld!

Dagafsluiting: Aurora - Apple Tree.

Laatst vernieuwd: 13-11-2020 om 19:54