Het heeft wel degelijk zin om mijn lieve geheim te vertellen

In deze tijd moet je tenminste 1,5 meter afstand houden. Dat is sinds maart al het geval.

 

Dat is uiteraard te begrijpen. Ik houd me er ook aan, want ik geloof wel in deze regel. Alleen dat betekent wel dat ik mijn vrienden die ik regelmatig ‘zie’, dat het voor mij lastig is om ze ook daadwerkelijk te zien hoe ze er in deze tijd uitzien.

 

Mijn slechtziendheid speelt hierin natuurlijk de grootste rol. Ik heb dit jaar 2 keer een interview gehad met Joyce Kranenborg van RTV Noord hoe ik om ga met die 1,5 meter samenleving. In dat interview werd me gevraagd hoe ik nu de boodschappen binnenhaal en hoe ik in het centrum van Leek me navigeer door de mogelijke drukte om me heen. Alleen is er niet gesproken over hoe ik nu mijn vrienden beleef. Dat ik ze niet meer mag knuffelen, en van dichtbij mag bekijken.

 

Dat vind ik het allerergste wat ik mis. Uiteraard hoor je wel aan de stemmen hoe hun humeur is. Alleen het zien van vrienden waar ik enorm aan gehecht ben, heb ik al een tijdje niet meer gezien. Leuk die 1,5 meter, begrijpelijk, maar zo ga ik wel het directe face-to-face moment missen. Gelukkig mag ik mijn lieve Anne wel van heel dichtbij bewonderen.

 

Ik heb het er niet zo vaak over. Ja, ooit 1 keertje, maar laat ik het zo zeggen, is het wel een beetje mijn lieve geheim wat wel zin heeft om het eens naar buiten te brengen. Vandaar deze muzikale dagafsluiting van vanavond.

 

Goedenacht en morgen staan we op in een vredelievende wereld!

 

Dagafsluiting: Propaganda - Frozen Faces.

Laatst vernieuwd: 16-11-2020 om 21:38