Oog voor Omgeving

Het goddelijke ritme

Wat kan muziek toch heerlijk zijn. Zeker als je er iemand blij mee kan maken.

 

Morgen om 12u00 begint dan mijn eigen radioprogramma op Radio Duivenstraat. Ik weet natuurlijk zelf wel hoe het programma gaat klinken, maar wat er daarna gaat gebeuren? Geen idee. Dat vind ik nog het spannendste. Krijg ik wel of geen reacties.

 

Morgenmiddag ga ik trouwens ook weer verder met de montage voor de uitzending van volgende week, maar als ik daar mee klaar ben, ga ik kijken of er al reacties zijn binnengekomen.

 

Zo’n eerste uitzending is natuurlijk altijd afwachten. Anne en ik gaan toch wel luisteren op onze Google Mini. Radio Duivenstraat is daar ook gewoon op te beluisteren. Zal wel gek klinken. Mezelf horen op zo’n Google Mini.

 

Dat het een bijzondere Moederdag wordt, is nu wel duidelijk denk ik. Mijn moeder heeft geen internet. Wij waren alvast vanmiddag bij mijn moeder op bezoek. Ik heb daar mijn programma al laten horen. Ze vond me duidelijk praten en vond het wel geinig om me zo te horen.

 

Wat ik al zei. Muziek is echt de moeite waard om mee te spelen. Lekker muziek uitzoeken voor iedereen die wil luisteren naar Radio Duivenstraat met mijn Oor voor Omgeving.

 

Het wordt in ieder geval een goddelijk ritme wat je gaat horen.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Yello - The Rhythm Divine.

Laatst vernieuwd: 08 May 2021 om 22:01

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!