Het geluid is geweldig

Het was vandaag echt even een radiodag. Ik heb de uitzending voor 28 november helemaal klaar gemaakt. Het blijkt één van de langste te zijn.

 

Ik weet dat ik rekening moet houden met het Journaal. Dat duurt ongeveer 2 minuten, maar bij de eerste opname kwam ik uit op 58 minuten en 4 seconden. Dat zou een krappe uitzending worden.

 

Tijdens de avondmaaltijd luisterde ik naar de net klaargemaakte opname en tot aan hondje Breezer ging het perfect, alleen toen hondje Breezer aan de beurt was, zat er een flinke hapering in de opname. Wel gek, maar goed, tijdens het scherp zetten van de volgende plaat, dus dat ik het kanaal even niet kan horen van de plaat die wordt opgenomen, kwam ik er dus pas tijdens het eten achter dat er een flinke storing in zat.

 

Ja. Dan ben ik er wel zo eentje die het dan opnieuw gaat opnemen. Ik wil je natuurlijk een kwalitatieve aflevering laten horen. Ik begon om 19:00 uur en exact een uurtje later was ik klaar.

 

De opname nogmaals beluisterd en nu is het helemaal perfect. Ook heb ik de aflevering 20 seconden korter kunnen maken, dus kom ik nu uit op 57 minuten en 45 seconden. Nou ja, dan houd ik dus op met praten, want Rendez-vous, die ik altijd als laatste draai, komt uiteraard ook nog aan bod. Alleen die mag wel onderbroken worden door het volgende Journaal.

 

Het is een prachtige aflevering geworden. Geluidstechnisch klinkt het echt geweldig en mijn babbels zijn ook lekker vlot al zeg ik het zelf. De muziek is natuurlijk ook om te snoepen. Volgende week zondag hoor je dan 11 platen langskomen.

 

Omdat ik het geluid van de net opgenomen aflevering echt super vind, heb ik een toepasselijke dagafsluiting voor je klaar staan.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Neil Diamond - Beautiful Noise.

Laatst vernieuwd: 18-11-2021 om 23:14

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!