Oog voor Omgeving

Het enige wat ik wil is Anne

Wat een gekke dag is het eigenlijk. Stond rond 8u30 naast mijn bedje. Mijn lief lag nog te slapen. Gewassen, geschoren en daarna naar beneden. Ontbijtje gemaakt, mok melk erbij en zo lijkt het een gewone dag te worden.

 

Wat later was mijn lief beneden en gaf ik haar de koffie waar ze naar verlangde met 2 crackertjes met salami en kaas.

 

Nog steeds een gewone ochtend.

 

Rond 11u00 kwam ons bezoek. Hij kwam Anne halen om haar mee te nemen naar het logeeradres. Eerst nog even mijn SACD-speler halen van EP Mulder te Leek, maar dat was tevergeefs, want ik dacht dat hij al klaar lag na de reparatie, maar ik was wat te voorbarig. Laat ik het maar zo beredeneren. Doordat Anne 4 dagen weg is, ben ik gewoon wat in de war.

 

Anne ging rond 13u00 er vandoor. Afscheid van haar genomen en haar een leuk en succesvol weekend toegewenst en dat ik haar ga missen en dat ik haar dagelijks ga bellen, appen en ja, wat nog meer eigenlijk? ;)

 

Anne appte me rond 13u45 dat ze was gearriveerd en dus was ik weer gerustgesteld. De rest van de middag heb ik wat mailtjes verstuurd en wat huishoudelijke dingetjes gedaan, zoals stofzuigen. Doordat de ketelbinkies van gisteren nogal heen en weer liepen, had ik het idee dat onze woonkamer met een laagje zand was bedekt, althans de vloer. Nu voelt het weer schoon, want ik loop het liefst op blote voeten in het huis.

 

Rond een uurtje of 19u00 werd ik gebeld door EP Mulder dat mijn SACD-speler weer terug was bij hun in de zaak. Het laadje kan weer open en dicht, alleen is waarschijnlijk de software defect en dus moet ik op zoek naar een nieuwe. Dat wist ik al, maar ergens komende week ga ik dat SACD’tje maar weer ophalen.

 

Nu zit ik dit stukje te tikken. Als ik klaar ben met schrijven, en het online heb gezet, laat ik mijn lief het meteen horen wat ik heb geschreven. Alleen dat gaat vanavond net even anders. Wat wel is gebleven, dat er een heerlijk rood wijntje nu op de salontafel staat te pronken, dus die ga ik zo soldaat maken. ;)

 

Maar ik heb een prachtig nummer die wel aansluit op de dag van vandaag.

 

Ik heb nu echt wel gemerkt hoe diep Anne in mijn vezels is doorgedrongen. Het is maar stil. Het enige wat ik wil, is Anne.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: U2 - All I want is you.

Laatst vernieuwd: 18 Sep 2020 om 21:18

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!