Heel wat kilometertjes getypt vandaag

Ik heb vandaag aardig wat kilometers getypt. Mijn column voor RTV Zulthe had ik al geschreven afgelopen maandag, en vandaag was het dan zover om het online te zetten. Dat online zetten ging niet zo als ik dacht.

 

Ik logde in het CMS-systeem van RTV Zulthe en zonder moeite plaatste ik de tekst in het juiste vak. Alleen het opzoeken van de categorieën was even een dingetje. Ik ben ongeveer een uurtje bezig geweest om het allemaal te vinden, en uiteindelijk lukte me het wel. Het voordeel is nu wel, dat ik de gehele berichten-pagina nu zo’n beetje wel heb ‘gezien’. Achteraf viel het allemaal wel mee, en gelukkig werd ik door Niels geholpen om ook de foto nog in het artikel te krijgen. Dus sinds vanmiddag of zo staat mijn column online. Wil je het lezen, kun je op de link klikken achter deze zin. Column van Bert op de site van RTV Zulthe.

 

Daarna begon ik met het persbericht voor de Streekproductenmarkt Nienoord. Daar was ik ook wel een drie kwartier mee bezig, maar dit doe ik al precies 5 jaar, dus dit ging erg goed en het is een leuk persbericht geworden. Dit wordt dan morgen naar alle media gestuurd die het Westerkwartier en Noordenveld een warm hart toedragen.

 

Vanmiddag begon om 14:00 uur het Oogcafé Westerkwartier. Ik had de hele ochtend al schele hoofdpijn, althans mijn oogzenuwkwaaltje zo ik het zelf noem, was me aan het plagen. Maar ik ging toch naar het café en dit ging hartstikke goed. Jan Boer liet op een leuke en duidelijke manier zien hoe je kunt schaken zonder zicht. Erg leuk om te horen hoe je dit tot een echte sport kunt laten ervaren. Verder hebben we het over het WMO gehad binnen de gemeente Westerkwartier. De WMO Taxi en dingen die daar verder nog mee te maken kunnen hebben. Het Oogcafé Westerkwartier heeft echt een hechte groep gekregen. We kunnen elkaar goed begrijpen en respecteren elkaar voor 100%. Het leuke was ook nog dat een fotograaf van De Streekkrant foto’s kwam maken voor een verslag. Hartstikke leuk natuurlijk.

 

Na het Oogcafé ben ik even lekker in bad gedoken. Mijn oogzenuwkwaaltje was alweer foetsie, en daar was ik natuurlijk erg blij mee. Voordat ik in bad dook, stuurde ik het concept persbericht nog even naar het bestuur van de Streekproductenmarkt Nienoord en toen had ik al mijn werkzaamheden voor vandaag wel klaar.

 

Een zeer goeie maar ook wel enigszins vermoeiende dag achter de rug. Ik ben reuze blij dat het zo gegaan is en dat maakt deze avond tot een leuke avond, want ik zit met een trots gevoel dit stukje te tikken.

 

Ik vraag me eigenlijk af hoeveel lettertjes ik vandaag precies heb getypt. Haha.

 

Zo kom ik aan de dagafsluiting van vanavond.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: F.R. David - Words.

Laatst vernieuwd: 24-11-2021 om 21:13

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!