Oog voor Omgeving

Gezellig belastingaangifte gedaan

De afgelopen 2 dagen waren echt 2 radiostudiodagen. Mijn Oortje is weer klaar voor de zondag. Heerlijk om het weer op tijd klaar te hebben.

 

Ik neem het eigenlijk als semi-live op. De playlist had ik natuurlijk al klaar liggen, dus daarna is het een kwestie aan elkaar praten, aan elkaar lassen en zo kom je tot een uurtje leuke radio. Zondag is het alles weer te beluisteren. Dit keer een wat rustigere aflevering. Ach, je gaat er absoluut weer volop van genieten. Dat garandeer ik je.

 

Vandaag was het een belastingdagje. Haha. Jaja, ik moest mijn belastingaangifte voor 2022 nog invullen. Ebel ging me hierbij helpen, want zo’n site lijkt me een ramp om het met de VoiceOver door te spitten. Ik wil ook zeker weten dat alles goed gaat natuurlijk. IJmtje was ook mee en zo maakte het de middag erg gezellig. Nog over de radio gehad, want Ebel had vanavond weer zijn Country Compleet samen  met Wout bij RTV Zulthe. Ebel vertelde over hun manier van werken, en ik had het over hoe ik het alles aanpak.

 

In ieder geval is mijn belastingaangifte lekker op tijd binnen en dankzij mij kan de staat weer iets meer uitgeven, want ik moet €228,- betalen. Ach ja, zo blijft het geld ook lekker rollen. Haha. Gelukkig had ik hier rekening mee gehouden en kwam het niet als verrassing binnen zeilen.

 

Vanavond zijn Anne en ik nog wel even uiteten geweest. Lekker gegeten bij De Dorpskamer van Leek. Altijd reuze gezellig, want het is daar altijd lekker vertoeven en rond 20:45 uur waren we weer thuis. Het was super gezellig en ook nog over Egmond aan Zee gehad. Wanneer en hoe, dat is nog even de vraag, maar dit jaar gaan we er sowieso naar toe.

 

Als dagafsluiting heb ik een leuke plaat van Orchestral Manoeuvres in the Dark uit gezocht. Omdat we met de belastingaangifte bezig zijn geweest, heb ik Sugar Tax als muzikaal toetje voor jou in gedachte.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Orchestral Manoeuvres in the Dark - Sugar Tax.

Laatst vernieuwd: 19 Apr 2023 om 21:22

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!