Oog voor Omgeving

Geniet dit weekend maar van de stilte op internet

Het wordt de komende 4 dagen lekker stil op het internet, en op mijn blog. Morgen vertrekken we naar ons geliefde Egmond aan Zee.

 

Ik ga het komende weekend lekker feesten. Zondag ben ik jarig en dat moet natuurlijk wel gevierd worden. Het is sinds mijn vijftigste, dat was in 2015, de traditie om mijn verjaardag te vieren in het mooie Noord-Hollandse Egmond aan Zee.

 

Er is echter ook nog een ander feestje waar ik volop van ga genieten. Huub Bammens heeft alle DJ’s van Radio Duivenstraat uitgenodigd om elkaar eens te treffen in Hilversum. Ik heb er zelfs iets speciaals voor geregeld, zodat ik iedereen kan verrassen. Wat dat is, vertel ik wel na het feestje van Duivenstraat. Una en Aurora komen zaterdag bij ons in Egmond en dan gaan we met ons viertjes naar Hilversum. Ik word dan gedropt bij het feestje en de dames gaan dan lekker Hilversum leegkopen door lekker te shoppen of zo.

 

Ik ben sinds 9 mei dit jaar werkzaam bij Radio Duivenstraat en dat ik dan nu alle collega’s kan ontmoeten is natuurlijk super leuk.

 

Na dit feestje, voor mij is dat rond 18.00 uur, halen de drie dames me weer op en gaan dan ergens dineren in Egmond.

 

In ieder geval wordt het de komende vier dagen super gezellig. Het wordt natuurlijk niet helemaal stil dit weekend als het om mij gaat, want ik ben natuurlijk gewoon te beluisteren bij Radio Duivenstraat aanstaande zondag en dan hoor je mijn verjaardagsuitzending van Oor voor Omgeving.

 

De rest van het internet wordt het wel stil zonder mijn verhaaltjes. Ok. Ik heb al een aantal berichten voorbereid voor op de Facebookpagina van Radio Duivenstraat, maar voor de rest blijft het lekker rustig.

 

Zo kom ik dus op mijn dagafsluiting van vanavond.

 

Ik wens jullie heel veel rust toe en tot maandagavond op mijn blog en tot zondag bij Radio Duivenstraat. ;)

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Depeche Mode - Enjoy the Silence - Hands and Feet mix.

Laatst vernieuwd: 09 Sep 2021 om 22:45

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!