Oog voor Omgeving

Gelukkig de allerlaatste keer

Weer een lekker weekje achter de rug. Ik heb me tenminste niet verveeld.

 

Maandag lekker rustig aan gedaan. Een deel van de playlist uitgezocht voor een nieuwe aflevering van mijn radioprogramma op de zondagmiddag bij Radio Duivenstraat. Dinsdag is dan mijn radiodag. Dan ga ik de gehele aflevering in elkaar zetten. Met mijn babbels met daaronder mooie, leuke, interessante en bijzondere muziek. Om 10.00 uur begonnen en om 16.45 uur klaar. Het liep in het begin van de dinsdag eerst niet zo soepeltjes, maar gelukkig is het wel een hele leuke en spontane aflevering geworden.

 

Woensdag was het een leuke dag. Eerst heerlijk geluncht in De Schutse te Leek. Elke eerste woensdag van de maand kun je voor €8,- per persoon een heerlijke lunch nuttigen. Er waren zo’n 16 mensen aanwezig en het was gezellig en lekker. Zo kom je toch weer nieuwe mensen tegen, maar ook die je al goed kent. Zo houd je tenminste een goed contact met je omgeving. Na de lunch ging ik naar de stad Groningen om het allernieuwste album van Orchestral Manoeuvres in the Dark te gaan halen, maar ook gelijk die van Duran Duran.

 

Het album van OMD heb ik zowel de CD als de LP gescoord. Het mooie is dat de LP in rood vinyl is uitgebracht. Zeer fraai allemaal. Het geluid van de CD is werkelijk fantastisch. Jeetje, wat kunnen Andy McCluskey en Paul Humphreys toch prachtige en leuke muziek maken. Mijn OMD verzameling is nu weer redelijk compleet.

 

Donderdag was een druk dagje. Veel PR werk verricht. Voor de Streekproductenmarkt Nienoord, maar ook wat mailtjes beantwoord en zelf mailtjes verstuurd die ik nog moest versturen. Dit keer geen enge Oogverenigingellende, want daar krijg ik toch nooit antwoord van terug van het landelijk bureau, maar gewoon wat zaken in mijn eigen privé omgeving.

 

Vandaag gingen Anne en ik voor het laatst naar de Fonteinstraat 18 van het UMCG. De Radiotherapie. Anne moest zich voor het laatst zich laten controleren hoe het met haar keel is gesteld. Vijf jaar geleden heeft Anne 35 protonenbestralingen moeten doorlopen. Hierdoor bleef ze 5 jaar onder controle en vandaag was dus de allerlaatste keer. Het ziet er allemaal nog prachtig uit. De arts vertelde ons dat de kans heel erg klein is dat de keelkanker weer terug komt. Het ziet er nog mooi uit en dus hoeft mijn lief niet meer naar deze enge afdeling van het UMCG. De arts zei ook zoiets van ‘ Hopelijk nooit meer tot ziens’. Dit is natuurlijk wederzijds, al moet ik wel zeggen dat het een hele fijne en goeie arts is.

 

Vanavond zijn we, vanwege dat het vandaag de laatste keer was bij de Radiotherapie, uiteten geweest. Dit was gezellig en lekker. Dit was natuurlijk wel een etentje waard.

 

De week is omgevlogen en wat ik je ook wil vertellen, dat ik voor mijn uitzending op 24 december mijn plannetje al in mijn hoofd heb zitten. Het wordt weer eens een special. Een aflevering over een artiest of band. Over hoe en wat lees je rond die tijd wel.

 

Ik heb nu een dagafsluiting die zo uit het niets in mijn hoofd binnenvloog. Het origineel is van Henry Mancini en uiteraard in een vernieuwend jasje.

 

Bonne Nuit!

 

Dagafsluiting: Henry Mancini - Baby Elephant Walk, Remix.

Laatst vernieuwd: 03-11-2023 om 23:36

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!