Oog voor Omgeving

Geef me maar een seintje

Soms zit ik aan mijn laptop te werken om een stukje te schrijven op mijn blog. Muziek zat om uit te zoeken, maar om daar een passend verhaaltje bij te schrijven is dit keer wat lastig.

 

Het was vandaag echt een dag om lekker thuis te blijven. Wees gerust, ik zit niet in quarantaine of zo, want ik ben kerngezond, maar ik had niks gepland vandaag buiten de deur. Ben nog even in mijn studio bezig geweest om het 1 en ander klaar te maken voor een goeie outro. Wees gerust, die je afgelopen zondag hoorde blijft wel, maar ik vond het te lang. Dat scheelt weer wat MB’s op mijn schijf.

 

Verder heb ik mijn column voor morgen ook net klaar en dus kan ik nu lekker tikken op mijn eigen blog. En ja hoor, het verhaaltje staat er toch weer. Hahaha.

 

De dagafsluiting heeft een klein beetje te maken met mijn radioprogramma bij Radio Duivenstraat. Geef mij maar een seintje welke plaat je wilt horen, dan draai ik die vast wel eens. De achtste track wordt dan het verzoekhoekje. Maar er kan natuurlijk ook een leuke Minimix van Ben Liebrand gepland worden op nummertje 8 van mijn programma. Dit doe ik al vanaf het begin dat ik bij Duivenstraat draai, en daarom vind ik het leuk om deze dagafsluiting aan je te laten horen.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Jean-Michel Jarre - Give me a Sign.

Laatst vernieuwd: 18 Jan 2022 om 22:19

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!