Franstalig tijdschrift maakt mooie muziek

Vandaag redelijk wat gedaan. Allereerst het persbericht van de Streekproductenmarkt Nienoord verstuurd naar de media. Daarna wat gemaild. De Oosterpoort gebeld, maar die waren gesloten, en vanavond een ontzettend gezellige avond gehad met Jan Harke. De tijd vloog letterlijk onder onze voeten vandaan.

 

Die 2 uurtjes bij Jan Harke waren zo voorbij. Wel elkaar goed bijgepraat en na het tweede biertje was de taxi er alweer. Nou ja, als het gezellig is, vliegt de tijd ook wel zo voorbij.

 

Eenmaal thuis was ik aan het bedenken wat ik jullie wil laten horen voor de muzikale dagafsluiting. Dit is iets heel bijzonders geworden.

 

In 1980 bedacht Vince Clarke de naam van de band waar hij op dat moment deel van uit maakte. De naam is gelijk aan de naam van een Franstalig tijdschrift, Depeche Mode.

 

Depeche Mode vond ik vanaf het begin al steengoed. Vince Clarke vond ik sowieso al goeie muziek maken. Zoals bands als Yazoo en Erasure vond ik lekkere muziek. Maar Depeche Mode heeft bij mij altijd nog mijn hart sneller doen kloppen. Ik heb ze 1 keer live mogen bezoeken. Ook nog in mijn geliefde Oosterpoort. In 1992 om precies te zijn.

 

Daarom wil ik vanavond jullie blij maken met een hele bijzondere remix van Depeche Mode. Het duurt wel weer even. Maar liefst 1 uur en 57 minuten, maar ik vind deze remix, waarin de beste hits te horen zijn, een heerlijke dagafsluiting.

 

Bij Jan Harke vlogen die 2 uurtjes zo voorbij, zo ook denk ik wel bij het horen van deze remix.

 

Veel luisterplezier en wie weet ga je nu ook meer van Depeche Mode houden.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Depeche Mode - Best of remixes compilation.

Laatst vernieuwd: 25-06-2020 om 23:57