Oog voor Omgeving

Februari is dan eindelijk begonnen

De afgelopen weken was het toch nog redelijk druk met van alles. Uiteraard elke dinsdag mijn radioprogramma in elkaar zetten, maar uiteraard gaan andere dingetjes ook gewoon door. Vergaderingen, Oogcafé Westerkwartier en ruimte vinden om ook eens wat rust voor mezelf te vinden.

 

Deze week is het gelukkig iets rustiger. Anne en ik zijn net herstellende van een flinke verkoudheid. Morgen naar de tandarts in Hoogkerk en dan donderdag naar het concert van Spinvis. De band komt dan naar de kleine zaal van de Oosterpoort. Het begint om 20.30 uur en Erik kennende, wordt het weer ongeveer 2 uur lang genieten van zijn geweldig mooie muziek. Twee maanden geleden zou ik er ook al naar toe, maar dan in Vera, maar toen kwam het overlijden van Ebel er tussendoor. Ik kon het niet verdragen om overdag naar de crematie te gaan en dan in de avond te gaan feesten op de muziek van Spinvis. Donderdag mag het dan wel en dan ga ik er ook echt van genieten. Het is al veel te lang geleden dat ik Erik en zijn band heb bezocht.

 

Vrijdag wordt het dan helemaal leuk. Dan gaan we naar Egmond aan Zee. We zitten dan in Hotel De Boei van vrijdag tot maandag. Ja, dus echt even vakantie. Zijn we ook wel aan toe. Even uitwaaien op het mooiste plekje aan de Noordzeekust. Una en Devon komen vrijdag ook en blijven dan ook een nachtje in het hotel slapen. We hebben dit weekend namelijk écht wat te vieren. Komende zaterdag hebben we dan precies 6 jaar onze relatie. Op 10 februari 2018 begon het prachtige leven pas goed met mijn liefste Anne. Zo kunnen we lekker genieten van alle verwennerij.

 

Het is vandaag dinsdag, maar ik heb niet zoveel gedaan voor wat betreft het radiowerk. Afgelopen zaterdag had ik mijn aflevering al klaar gemaakt. Vandaag heb ik de eerste 3 platen uitgezocht voor de nieuwste aflevering. Volgende week ga ik daar pas weer mee verder.

 

Anne en ik zijn vanavond uiteten geweest bij onze vrienden Sadri en Ben van De Mazzel. Ik kom er al sinds het begin dat De Mazzel open is. In september 2001 ging De Mazzel open en sindsdien kom ik er dus regelmatig. Sterker nog, Anne en ik hebben ons trouwfeest bij De Mazzel gevierd op 7 augustus 2019. Morgen zijn we precies 4½ jaar getrouwd. Werkelijk, ongelofelijk wat mooi.

 

Sinds we getrouwd zijn, heb ik me voor geen dag verveeld. Zijn mijn vlindertjes nog super actief. Zeker als Anne weer beneden komt voor haar ontbijtje. Die glimlach, ja, dat blijft prachtig.

 

Hoe mooi kan het gaan. Zo denk je na de scheiding in 2015, dat je nooit meer aan trouwen denkt, en zo ben je weer super gelukkig met een vrouw waar je voor meer dan 100% door het vuur gaat. Het vrijgezellenleventje was leuk, maar sinds ik Anne ken, is mijn leven 1 groot wonder. Wat kan liefde dan toch mooi, warm, bijzonder en grandioos aanvoelen.

 

Op onze trouwdag, 7 augustus 2019, heb ik tijdens de ceremonie het mooie nummer van Boudewijn de Groot, Avond, voor mijn lief gezongen. Vanwege dat het morgen precies 4½ jaar geleden is, kom ik nu met deze bijzondere dagafsluiting.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Bert Zwart - Avond.

Laatst vernieuwd: 06 Feb 2024 om 22:48

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!