Even snel een kusje

Zo. Net weer thuis. Anne en ik waren onverwacht naar De Mazzel gegaan om daar lekker te gaan eten. Maar daarvoor hebben we het allebei lekker druk gehad.

 

Vanmorgen ging mijn iPhone om 8:00 uur brullen om me uit het bed te schoppen. Dat was goed gelukt. Ik had namelijk vanmorgen een korte vergadering om 9:30 uur via Teams. Een ingelaste vergadering. Dit kon  prima via Teams, want voor een half uurtje praten ga ik niet naar de stad. Dan is zo’n digitaal overleg toch een stuk makkelijker te plannen.

 

Na deze vergadering ging ik aan het werk voor de Streekproductenmarkt Nienoord, want om 15:00 uur had ik daarvan een vergadering. Anne moest vanmiddag naar het UMCG voor een reguliere controle en dus zwaaide ik haar uit, zodat ze met een goed humeur naar de stad zou gaan.

 

Om 15:00 uur had ik dus een bestuursvergadering van de streekmarkt. Ik nam dit keer de taxi. Het was lopend wel te doen, maar ik vind die route te ingewikkeld, veel bochten en straten die in een boog lopen. Dus had ik de taxi om 14:40 uur besteld, maar hij kwam om 14:56 bij me. Op het moment dat de taxi arriveerde, kwam Anne net weer thuis met een andere taxi. Door Gonnie thuis gebracht. Daar was ik wel blij mee, want dan had Anne tenminste een super gezellig ritje naar huis.

 

Het leuke was dat Gonnie me riep, maar doordat ik nogal op tijd stond, zei ik wel gedag, maar stapte meteen de taxi in. Toen me werd verteld dat Anne thuis kwam, stapte ik weer uit mijn taxi en gaf Anne een heel snel kusje. Ok. Ik had dan wel het mondkapje al voor, maar ik dook meteen mijn taxi weer in en reed ik naar de vergadering. Gonnie bracht gelukkig Anne veilig naar onze voordeur.

 

Toen ik eenmaal weer thuis kwam, rond 16:45 uur, en we elkaar de oren van de kop kletsten, had ik het idee om bij De Mazzel te gaan eten. Dat vond Anne erg leuk, dus belde ik meteen Taxi Nuis en rond 18:30 uur reden we naar de Tolberterstraat 2b te Leek.

 

Het was een drukke, maar zeker leuke dag. Nuttige dingen gedaan en daarna als afsluiting lekker gegeten.

 

Vanwege dat ik Anne vanmiddag, toen ze net thuis kwam, en ik er vandoor ging, snel elkaar een kusje gaven, heb ik nu wel een geinige dagafsluiting klaarstaan.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Elvis Presley - Kiss me quick.

Laatst vernieuwd: 13-10-2021 om 21:20

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!