Oog voor Omgeving

Er was geen blauw te bekennen deze maandag

Het was een drukke maandag. Van de Blue Monday heb ik niks gemerkt. Het was gewoon druk.

Het begon al om 8:00 uur vanmorgen. Mijn iPhone begon te brullen en dus was mijn wekker op tijd. Me eerst maar gewassen en geschoren en daarna naar beneden. Het was zelfs nog diep schemerig.

 

Ik ging eerst maar even het persbericht rondsturen voor het politieke programma van RTV Zulthe die ik zaterdag samen met Koos Bijlsma ga presenteren. Politiek op Zaterdag. Dat persbericht was snel verzonden. Het moest wel voor 10:00 uur vanmorgen, want dan maakt het nog kans om in de analoge kranten terecht te komen.

 

Sinds zaterdag hebben we ook een Facebookpagina dat ‘Politiek op Zaterdag’ heet. Uiteraard daar ook het persbericht in geplaatst. Dus het eerste klusje zat er al weer op.

 

Voor de rest van de dag was het allemaal wat aanrommelen. Er gebeurde allerlei dingetjes door elkaar. Nog boodschappen gedaan, waarvan ik nog al schrok van de scheermesjes van Gilette Mach3. Die dingen zijn hartstikke duur. en dan heb je nog alleen maar de mesjes, want het handvat heb ik uiteraard al een tijdje in gebruik. Maar goed, om me nu een flinke baard te laten aangroeien vind ik niet zo handig.

 

Toen moest Anne nog wat regelen via internet. Ja. Alle instanties hebben wel een Mijn-pagina.nl of zoiets. Voor de meest simpele dingen moet jij je al registreren. Dat alles tegenwoordig online gaat is me uiteraard wel duidelijk, maar als het om je pensioen gaat, wil je dat toch ook wel op papier hebben staan. Ok. Je kunt het uitprinten, maar wat nou dat je geen computerfreak bent, of zoals mijn moeder, geen computer in huis hebt staan. Nou ja, het is allemaal gelukt. De mijnenveger is er weer door heen gegaan. ;)

 

Het leukste van vanmiddag was toch wel de nieuwe single van Spinvis. Die kwam vandaag uit. Dit naar aanleiding van Blue Monday. Deze single heb ik gelijk als Knuffelplaat van Radio Duivenstraat genomineerd, dus als je wilt, mag je er vanaf donderdag op stemmen, want dan hoor je vanaf komend weekend bijna elke 2 uur de plaat wel voorbij komen.

 

In ieder geval is het vanavond de dagafsluiting.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Spinvis - Doe niet alsof.

Laatst vernieuwd: 17 Jan 2022 om 21:50

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!