Oog voor Omgeving

Er mag weer getoost worden

Het was erg stil op mijn blog. De hele week zaten we met flinke griep thuis. Anne is gelukkig ook al bezig om weer wat beter te worden en ik ben sinds donderdag weer een beetje de oude.

 

Het weekje was voor mij gelukkig wel productief als het om de radio gaat. Dinsdag is altijd mijn radiodag, maar maandag was het maar afwachten of ik dit ging redden. Ik blafte me de hele dag maar rond en mijn stem was net of er schuurmachine aan het praten was. Dinsdag om 8.30 uur gewoon van mijn bedje, om 10.00 uur zat ik in de radiostudio en wonderwel ging het presenteren me goed af. De aflevering is helemaal af gekomen, alleen had ik daarna amper nog een stem. Zo kan het kennelijk gaan. Het is gelukkig niet te horen in de aflevering dat ik zwaar verkouden ben.

 

We hebben alles afgezegd de afgelopen week, puur vanwege de griep, dus dook ik donderdag weer de studio in om een nieuwe playlist uit te zoeken. Dit ging wat stroefjes. Niet echt inspiratie om leuke en bijzondere platen uit te zoeken, maar gisteren is het dan toch weer gelukt en vandaag heb ik alweer een gehele aflevering klaar gemaakt. Dus 2 afleveringen in 1 week.

 

Dit heb ik zo gedaan, omdat we volgend weekend naar Egmond aan Zee gaan. Lekker een lang weekendje weg en komende week heb ik dus geen tijd meer om in mijn studio te werken.

 

We hebben vandaag ook wat te vieren. Dit combineren we meestal met een heerlijk diner buiten de deur, maar dat gaat ons na een week griep nog niet lukken. Wat we te vieren hebben? Ik heb Anne 6 jaar geleden op 3 februari 2018 om 22.45 uur verteld dat ik verliefd op haar ben geworden. Dit was via de telefoon. Anne zat in haar huis in Noordbroek en ik hier in Tolbert. Toen ik het vertelde, was het kort even stil aan de andere kant van de lijn, maar gelukkig antwoordde Anne ook dat ze verliefd op me is. Die stilte weet ik nog als de dag van gisteren, maar het antwoord was natuurlijk geweldig en lief. De elektronische droom ging de hele week daarna nog lekker door. We appten en belden elkaar plat en op 10 februari zagen we ons pas weer fysiek. Toch wel handig dat moderne spul, zoals de iPhone.

 

Ja, We hebben dus eigenlijk 3 dingen waar we op kunnen toosten. Allereerst dus over de liefdesverklaring, dan dat we weer aan de betere hand zijn en als derde, dat ik in 1 week 2 mooie, leuke, interessante en bijzondere afleveringen in elkaar heb gezet voor mijn toekomstige Oortjes.

 

Bonnen nuit!

 

Dagafsluiting: Philip Oakey & Giorgio Moroder - Together in Electric Dreams.

Laatst vernieuwd: 03 Feb 2024 om 22:17

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!