Oog voor Omgeving

Er kwam vanmiddag mooi geluid uit mijn koptelefoon

Vanmiddag lekker bezig geweest met al het nieuwe spul dat ik afgelopen zaterdag bij de platenbeurs heb gescoord.

 

Eerst de CD’s geïmporteerd in mijn Mediabibliotheek. Gelukkig heb ik een smartdrive van Apple aan mijn iMac hangen, dus dat importeren was zo gebeurd.

 

Nadat ik dit gedaan had, meteen de live- dubbel-CD Global Spirit Tour 2018 beluisterd op mijn koptelefoon. Dit klinkt super lekker. Ik dacht eerst dat het een bootleg zou zijn, maar de kwaliteit is verbluffend goed. Ben ik blij dat ik deze exclusieve dubbel CD heb gescoord. Ik heb nummertje 150 van de in totaal 500 uitgebrachte exemplaren. Het concert op deze CD is opgenomen in Berlin.

 

De rest van de CD’s ook natuurlijk doorgenomen. Live in Berlin kon ik al, maar daar had ik alleen een digitale versie van liggen en nu dus ook de echte mooi uitgevoerde dubbel CD. Sounds of The Universe is een reguliere CD, dus daar is niks bijzonders aan. Tuurlijk de muziek op dit album is super lekker. Delta Machine, het album uit 2013, waarvan ik ook de exclusieve 12 inch-box van heb gekocht, is ook een prachtalbum. Daar heb ik dan wel weer de exclusieve versie van liggen. Er staan wat meer tracks op als op de reguliere CD.

 

Het voordeel van mijn studio, dat de muziek echt super strak klinkt. Mijn Sennheiser-koptelefoon is hiervoor echt perfect geschikt. Zowel de lage tonen als de hoge tonen komen er zonder moeite uit.

 

Het leuke van afgelopen zaterdag was ook, dat ik een gratis CD mee kreeg. Dit vanwege dat ik bij 1 stand maar liefst 4 bijzondere CD’s had gekocht. De CD die ik mee kreeg was van Foo Fighters, Het album heet Sonic Highways. Wat stevigere muziek, maar daar wen ik vast wel aan. ;)

 

Het was in ieder geval een leuke middag om eens weer ouderwets naar nieuwe items te luisteren uit mijn muziekverzameling. Eigenlijk doe ik dit natuurlijk elke week, want de playlist moet immers worden uitgezocht per aflevering, maar luisteren naar nieuw spul, is altijd reuze leuk.

 

Nu heb ik heel wat nieuwe muziek erbij, maar het uitzoeken van een leuke plaat als dagafsluiting is best ingewikkeld. Ach, laat ik deze maar gewoon kiezen. ;)

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Depeche Mode - Soothe My Soul (Destructo Remix), afkomstig van Delta Machine 12 inch-box Limited Edition number 2080.

Laatst vernieuwd: 01 Apr 2024 om 19:57

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!