Oog voor Omgeving

Eindelijk eens in een echt truckerscafé geweest

Het was vandaag een leuke dag. Vanmiddag eerst met mijn Oor voor Omgeving bezig geweest. De babbels ingesproken en dat ging heel erg goed. Het babbelen gaat er per aflevering op vooruit en dus ben ik tevreden en morgen ga ik de boel in elkaar mixen.

 

Na dit alles zijn we vanavond heerlijk uiteten geweest in ‘In De Klaver’ te Niebert. Lekker dichtbij, want we wonen er ongeveer 5km vandaan. Het is een truckerscafé/ restaurant. Je kunt daar tenminste je goed vol eten. Joekels van schnitzels en het was super lekker. Een soepje vooraf, daarna het hoofdgerecht, met echte verse groenten, gebakken aardappeltjes en de 2 wijntjes waren ook verrukkelijk. We waren met een goeie vriendin, Gonnie, uiteten. Dit maakte het extra gezellig. Lekker gekletst over van alles. Serieuze dingen, maar ook hele leuke. Gelachen en elkaar nog weer meer beter leren kennen.

 

Zo’n avond vliegt letterlijk onder je voeten vandaan. Rond 22:00 uur was onze taxi er wel. Best grappig, want Taxi Nuis zit 2 panden verderop naast ‘In De Klaver’. Gonnie zag meteen dat onze chauffeur Hans binnen kwam en toen Hans even ging zitten, ging ik even afrekenen en daarna gingen we helaas weer naar huis. 'In De Klaver' zat toen nog goed vol. Dus echt een café voor de echte trucker. Vandaar dat ik maar eens met een Nederlandstaligje kom. ;)

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Henk Wijngaard - Met de vlam in de pijp.

Laatst vernieuwd: 20 Oct 2021 om 23:39

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!