Eerste uitzenddag inmiddels bekend

Vanmorgen werd ik wakker en ik keek meteen op mijn iPhone of de offerte al binnen was omtrent mijn mengtafel. Dat was het geval. Helemaal blij. Eenmaal beneden bekeek ik de offerte nauwkeurig na en alles klopte gelukkig.

 

Het bedrag overgemaakt, Bax-Shop NL een mail gestuurd dat de offerte in orde is en daarna nog even voor de zekerheid gebeld of alles in orde is. Mark, mijn contactpersoon van de winkel zei dat het morgen kan worden geleverd. Dat is natuurlijk prachtig nieuws. Ik ga morgen waarschijnlijk maar naast Bram zitten, onze stenen Franse Buldog, die ons huis bewaakt in het halletje bij de voordeur.

Mark vroeg of ik hem wilde laten weten of de Rode Caster Pro me ook gaat bevallen. Ik vertelde hem dat hij dat binnenkort zelf kan horen, want ik vertelde dat ik mijn eigen radioprogramma met dit mooie speeltje in elkaar ga knutselen. Mark was meteen enthousiast en zodra ik hem mail dat ik online ben, laat ik hem dat weten.

 

We hadden eigenlijk verder niks gepland vandaag. Maar Bert Flonk appte me dat de wasdroger die we bij Flonk Tech hadden besteld, al binnen was. Dat is mooi, want onze oude wasdroger stond al een tijdje werkloos in de weg. Om 13u00 kwam Bert met zijn collega bij ons langs en binnen een klein half uurtje was hij ook al weer weg. Hij heeft voor ons de wasdroger beter toegankelijk gemaakt. Er zit nog wel een draaiknop aan, maar om de droger aan te zetten, moet je dat op een touchscreen doen. Hij heeft een voelbare geleidelijn vanaf de draaiknop naar de aan-uit knop aangelegd. Dus zelfs in ons eigen huis hebben we onze eerste blindengeleidelijn. ;)

Door deze creativiteit kunnen we zonder probleem gebruik maken van deze warmtepomp droger. Stuk zuiniger dan die oude en de machine wordt dan ook niet zo warm als bij onze oude condens-droger. Gelijk een wasje gedraaid en daarna de nieuwe droger aangeslingerd en alles werkt perfect. We willen Bert hartelijk danken voor deze service.

 

Even weer terugkomend op mijn toekomstige radioplannen. Mijn OvO Radio heeft ook al een datum bedacht om te gaan beginnen. Ik heb zojuist Huub Bammens, de oprichter van Radio Duivenstraat, een appje gestuurd dat ik probeer om 7 mei mijn aller eerste aflevering te laten horen aan de luisteraars. Huub reageerde er spontaan op en ik krijg dit weekend alle info die nodig is om de voorbereidingen goed te laten verlopen.

 

Dus 7 mei wordt het voor de luisteraars van Radio Duivenstraat een spannend middagje. Blijven ze lekker luisteren of vliegen ze weg als bange duifjes. Ik zal er in ieder geval mijn best voor doen dat ze lekker blijven zitten in hun htilletje als ik eenmaal begin met mijn programma.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Prince - When Doves Cry.

Laatst vernieuwd: 01-04-2021 om 21:01

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!