Oog voor Omgeving

Een nieuwe rubriek binnen mijn blog

Mijn blog heeft er weer een rubriek bij. Er waren al 4 rubrieken, te weten Algemeen, Concert & Theater, Dagafsluiting en Slechtziendheid. Nu is er dus eentje bij gekomen en dat is de rubriek ‘Radio’.

 

Deze rubrieken heb ik aangemaakt, zodat je via het keuze menu, rechts van de bloglijst, de gewenste rubriek kan selecteren. Als je bijvoorbeeld kiest voor ‘Radio’, dan krijg je alleen de titels van de artikelen in de lijst te zien die over mijn radioprogramma gaan. Zo werkt het natuurlijk ook bij de andere rubrieken. Kies je voor ‘Dagafsluiting; dan krijg je dus alleen de dagafsluitingen in de lijst te zien. Dit keuzemenu werkt trouwens alleen als je in de lijst zit van mijn blog en niet binnen een artikel. Als je in een artikel zit, en dit gaat over mijn radioprogramma, dan kun je in dat scherm ook op de term ‘Radio’ klikken. Deze staat boven het artikel. Je krijgt dan ook de lijst te zien met alleen artikelen over de radio.

 

Zo wordt mijn blog er alleen maar overzichtelijker op. Ik wens je in ieder geval er veel plezier mee en ik hoop je regelmatig op mijn site aan te treffen. ;)

Laatst vernieuwd: 03 Nov 2021 om 15:24

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!