Oog voor Omgeving

Een klein kusje

Sinds vorige week heb ik al een vervelende kriebelhoest. Ben totaal niet ziek. Voel me goed. Geen neus die wegloopt, niet verkouden, geen Corona, want uiteraard heb ik me getest. Nee, ik heb gewoon een kriebelende keel. Vooral ’s nachts heb ik er last van, maar gelukkig gaat het sinds afgelopen nacht een heel stuk beter. Op 1 hoestbui na sliep ik in 1 keer door.

 

Ik had al wat in het voren gewerkt voor mijn radioprogramma, dus was ik sowieso een weekje vrij, dus kon mijn stem goed tot rust komen. Vandaag ben ik daarom maar weer de studio ingedoken om weer wat in elkaar te knutselen met leuke muziek.

 

Gisteren was het wel even weer een dagje om even te slikken. Anne ging er weer even een paar dagen er vandoor. Gistermorgen werd Anne opgehaald om naar Valthermond en daarna naar Oude Pekela de allerlaatste opruimwerkzaamheden te verrichten. Als het goed is, kan Anne na maandag aanstaande eindelijk zeggen dat ze echt verlost is van Oude Pekela. Dat zou mooi zijn.

 

Dus Anne ging gistermorgen rond 10:30 uur al weg. Ja, altijd lastig zulke momenten. Ze ging vroeg weg vanwege dat ze dan ook echt wat aan de dag zouden hebben, en onze huishoudelijke hulp zou komen rond 11:15 uur en dan wordt het afscheidnemen sowieso anders. Alleen later bleek, dat de huishoudelijke hulp toch niet kwam, zonder dat we dit wisten. Lang leven MIEP-Huishouding.. Ja, dat hadden wij weer

Anne is er dus vandoor. Ach, het is voor een goed doel en we gaan er vanuit dat dit de laatste keer wordt. Doordat ze zo vroeg weg ging, konden we niet echt uitgebreid afscheid nemen. Het was dus een heel klein kusje. Uiteraard appen en bellen we elkaar gelukkig elke dag. Alleen dat is natuurlijk toch heel anders als dat we fysiek bij elkaar zijn.

 

Zondag komt mijn lief weer terug, en dan wordt het absoluut geen klein kusje. ;)

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Elvis Presley - Kiss me quick.

Laatst vernieuwd: 21 Jul 2022 om 22:10

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!