Oog voor Omgeving

Een heel sterk vlammetje

Gisteren was het een rustig dagje. Ik ben iets van een kleine 2 uurtjes in mijn radiostudio bezig geweest. Het begin-intro van mijn Oor voor Omgeving enigszins wat aangepast voor de even weken. Zoals je weet is sinds afgelopen zondag het intro veranderd van mijn radioprogramma. De 2 stoere studiobewakers Gertjan, voor de even weken, en Hendrikjan, voor de oneven weken, hebben hun eigen intro. Die van Gertjan heb ik een klein beetje aangepast. Afgelopen weekend hoorde ik iets heel grappigs dat echt goed te gebruiken is voor dit nieuwe intro. Die hoor je 7 mei, dan bestaat mijn Oortje precies 2 jaar.

 

Vandaag heb ik sinds tijden eens uitgeslapen. Meestal sta ik rond 8.30 uur of zo wel op, maar vanmorgen vond ik het rond die tijd wel even prima om te blijven liggen. Pas om 10.45 uur was ik pas van bed. Ik was ook best wel moe gisteren. Zeker toen ik rond 8.00 uur even wakker was, voelde ik me nog heel zwaar. Ja, dus ik was nog niet toe aan het dagritme die ik altijd rond die tijd al heb .

 

Eenmaal opgestaan, wat mailtjes gestuurd en beantwoord en rond 13.00 uur kwam onze huishoudelijke hulp voor haar wekelijkse bezigheden.

 

Vanavond rond 19.00 uur gingen Anne en ik lekker uiteten. Dit keer was Grand Italia aan het Piepke 4 aan de beurt. Dit was super gezellig. Heerlijk gegeten en het was ook super knusjes. Heerlijk met ons tweetjes genieten van elkaar. Eerst even geborreld met een echt Italiaans biertje, de Peroni en daarna onze keuze gemaakt en daarna een heerlijk wijntje besteld. Voor Anne de Pinot Griggio en voor mij de Montepulciano. Dit was echt super gezellig en heerlijk.

 

Eenmaal thuis even de Google Mini aangeslingerd en muziek aangevraagd via YouTube Music. Toen kregen we een leuke remix te horen over een vlammetje die ik ook heel erg sterk voelde vanavond.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Bruce Springsteen - I’m on Fire, Nico Pusch Remix

Laatst vernieuwd: 14 Apr 2023 om 21:10

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!