Oog voor Omgeving

Een gek zoals ik

Ik heb denk ik wel de gehele dag mijn laptop op schoot gehad. Jaja, het was een digitaal dagje.

 

Vanmorgen eerst geregeld dat mijn Column online kwam te staan op de site van RTV Zulthe. Dat was snel geregeld. Daarna de uitnodiging geschreven voor het Oogcafé Westerkwartier wat volgende week woensdag, 26 januari, in De Schutse te Leek door de Oogvereniging Groningen wordt georganiseerd. Ik ben het mannetje die dit onder zijn hoede heeft genomen.

 

Daarna nog de gemeente Westerkwartier gebeld omtrent de stemmal. Ik ben nieuwsgierig waar de stemmal precies komt te liggen tijdens de gemeenteraadsverkiezingen. De gemeente heeft toegezegd dat slechtzienden en blinden tijdens deze verkiezingen ook zelfstandig en met stemgeheim in onze gemeente kunnen stemmen, net als ieder ander. Ik hoor binnenkort waar de stemmal terecht komt, waar ik dan ook op die locatie ga stemmen.

 

Vanmiddag ben ik de hele middag bezig geweest met de jaaragenda’s voor de Streekproductenmarkt Nienoord. Op de site van de Streekproductenmarkt Nienoord zelf was ik snel klaar. Daarna de andere toeristische sites ingevuld. Niet alle sites zijn even goed toegankelijk. Daardoor was ik regelmatig aan het klooien, maar na ongeveer 3,5 uur werk, heb ik de belangrijkste sites wel gehad. Wij, als Streekproductenmarkt Nienoord, staan weer goed op de toeristische kaart.

 

Nu was ik nog niet klaar voor vandaag, want na het avondeten ben ik ook nog even de studio in geweest. Voorbereidingen getroffen voor de aller nieuwste, nog te samenstellen aflevering. Ik heb inmiddels al vier platen uitgezocht. Moest hiervoor nog wel wat CD’s importeren, maar dat is dus vanavond allemaal gelukt.

 

Je zou er bijna gek van worden, maar het is zo vreselijk leuk werk, dat ik maar door ga. Het zijn gewoon mooie en leuke hobby’s. Al moet ik wel zeggen, dat het invullen van de agenda’s op de wat moeilijk toegankelijke websites niet altijd meevalt.

 

Daarom plaats ik maar even een dagafsluiting die aangeeft dat ik af en toe me een beetje gek voel. ;)

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Elvis Presley - A fool such as I.

Laatst vernieuwd: 19 Jan 2022 om 22:52

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!