Oog voor Omgeving

Echte vrede in de vallei

Wat een prachtige dag hebben we gehad. Werkelijk een geweldige 24 mei. Waarom? Nou, lees het maar gewoon. ;)

 

Het begon vanmiddag met een erg gezellig en goed bezocht Oogcafé Westerkwartier. Het onderwerp van deze middag was over het Openbaar Vervoer en dan in het bijzonder over de verschillende mogelijkheden voor slechtzienden en blinden. De NS Businesskaart, de NS assistentie en nog een aantal mooie items voor mensen met minder tot geen zicht.

 

Dit alles was van 14.00 tot 16.00 uur. De 2 uurtjes vlogen echt voorbij. Een deelnemer van het Oogcafé had ook nog bijzondere brillen meegenomen om aan de aanwezige de brillen te tonen en uit te proberen. Zo waren de 2 uurtjes goed gevuld.

 

Na dit feest, werd ik opgehaald door Ebel, IJmtje en Anne. Haha. Ebel en IJmtje waren om 14.30 uur al bij ons thuis. Anne was gewoon thuis en kon de 2 kanjers daarom ook ontvangen. We hadden vorige week al afgesproken dat we weer eens een avondje naar RTV Zulthe gingen om het programma wat Ebel samen met Wout presenteer, Country Compleet, zouden gaan bezoeken.

 

Toen ik eenmaal in de auto zat, gingen we rechtstreeks naar Marum. Daar bij cafetaria Het Centrum heerlijke frietjes met voor mij een super geslaagde gehaktbal genuttigd met een grote bak patat, en rond 18.15 uur gingen we dan naar de studio van RTV Zulthe dat ook in Marum staat.

 

Het was super leuk dat de heren het programma live aan het presenteren waren. Echt, de jongens doen het heel erg leuk. Ze zijn goed op elkaar ingespeeld en de muziek is ook lekker om naar te luisteren. Zeker met de verhalen van Ebel en Wout er bij, maakt het een zeer mooi en interessant programma. Het wordt elke woensdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur live uitgezonden bij Radio Zulthe.

 

Ik had ook een verzoekje. Peace in the Valley van Johnny Cash. Laat dit nou mijn dagafsluiting van vanavond zijn.

 

Anne en ik willen Ebel en Wout hartelijk danken voor deze geweldige 2 uurtjes en natuurlijk ook Ebel en IJmtje bedanken voor deze super geslaagde middag en avond.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Johnny Cash - Peace in the Valley, Live  at San Quentin.

Laatst vernieuwd: 24 May 2023 om 23:52

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!