Oog voor Omgeving

Echt wereldwijd lokaal

Wat een leuke verrassing in de taxi vanmiddag. Jaja, echt heel leuk. We waren vandaag in Siegerswoude. We werden opgehaald door Gonnie van Taxi Nuis en dat was een gezellig ritje. We waren naar Gepke, een goeie vriendin van ons, en zoals altijd was dat reuze gezellig. Over verschillende dingetjes gehad. De middag vloog om en om 16:45 uur werden we opgehaald door Hans.

 

We weten dat Hans lekker over muziek kan praten en dat hij af en toe ook naar mijn radioprogramma luistert. Toen we bij zijn auto stonden, zei Hans al dat hij een verrassing voor ons had. Ik dacht eerst dat er een bekende in de taxi zou zitten, daarom zei ik, toen ik eenmaal mijn plekje had gevonden, zoiets als, ‘Hallo verrassing’, maar er zat verder niemand in de taxi.

 

Toen we allemaal in de taxi zaten, was Hans even met zijn radio bezig en de verrassing was echt heel leuk, want hij liet namelijk mijn uitzending van afgelopen zondag horen. Het is best grappig om mijn eigen stem te horen uit de speakertjes van de radio in de taxi. Haha. Geweldig.

 

Hans vertelde er ook nog bij dat hij de special over Jean-Michel Jarre ook erg leuk vond en dat hij de muziek van het nieuwe album Oxymore van Jean-Michel mooi vond. Dus ik heb er toch weer een vaste luisteraar bij. Hij heeft ook de weg gevonden van mijn SoundCloud-kanaal, ‘Bert Zwart - Podcast’ genaamd.

 

Ik vertelde Hans ook nog dat ik met een mix bezig ben die op 26 december wordt uitgezonden. Een mix van een uur met allemaal prachtige remixes van 12 inches die ik nog nooit heb laten horen in al mijn 85 afleveringen. Op 26 december zend ik namelijk de 86e aflevering uit en doordat ik alle tracklists tot die uitzending al klaar heb, weet ik dus dat de MaxMix 2022, zoals de mix gaat heten op 26 december, remixes bevat die voor iedereen een echte verrassing zullen zijn.

 

De mix is bijna klaar. Morgen leg ik de laatste hand aan deze jaarmix. Het wordt echt genieten op tweede kerstdag.

 

Maar hoe leuk is het, om je eigen aflevering te beluisteren in de taxi van Taxi Nuis. Dat maakt zo’n ritje richting Leek erg leuk.

 

Anne en ik gingen namelijk vanuit Siegerswoude naar de Dorpskamer van Leek. Lekker uiteten. Dit was als vanouds lekker en super gezellig. Het is altijd reuze romantisch om met mijn lieve Anne uiteten te gaan. Om 19:30 uur werden we opgehaald door Marjan van Taxi Nuis om weer richting ons huis te gaan.

 

We hebben dus een leuke dag achter de rug. Bij Gepke was het super gezellig, maar de 3 taxiritjes waren ook super leuk. Zeker dat ritje met Hans met het verhaal over mijn radioprogramma was natuurlijk echt een verrassing.

 

Vanwege dat mijn aflevering zondag begon met Comment ça va, heb ik nu de Duitstalige versie van dit liedje voor je klaar staan. ;)

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: The Shorts - Comment ça va, Duitstalige versie.

Laatst vernieuwd: 06 Dec 2022 om 21:59

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!