Durf je nog wel te luisteren zondag?

Duifje Max in actie. Ontworpen door Aurora Schurer.Vanmorgen was ik rond een uurtje of half 9 van bed. Ik was gewoon wakker en wou rond 13u00 beginnen met de opname van mijn radioprogramma van aanstaande zondag. Maar ik begon toch nog wat eerder.

 

Ik had een bepaalde volgorde in gedachte van de tracks die ik zou gaan draaien, maar de volgorde heb ik zodanig nog aangepast, dat de nieuwe volgorde er voor heeft gezorgd dat de komende uitzending de beste wordt van allemaal.

 

Ik begon om 10u53 met de opname. Ik was er toch al klaar voor, dus gaan met die banaan. Ik werd vlak daarvoor nog gestoord door de glazenwassers, maar toen die weg waren, kon ik dan beginnen.

 

Het alles ging in 1 keer goed. Perfecte geluidskwaliteit en de nieuwe volgorde van de tracks heeft er voor gezorgd dat het een hele mooie uitzending is geworden. Wat ik net al zei, de beste tot nu toe. Mijn babbels komen perfect uit en de lassen, de overgangen van track naar track, zijn werkelijk perfect gelukt.

 

Dus ik ben benieuwd wat je er zondag om 12u00 van gaat vinden.

 

Hieronder zie je mijn promo-tekst staan over de uitzending van aanstaande zondag bij Radio Duivenstraat.

 

Zondag aanstaande om 12u00 word je wel uit je bed gezongen. Dan is het namelijk weer tijd voor Oor voor Omgeving bij Radio Duivenstraat.

 

Je voelt letterlijk de liefde in deze uitzending. Wordt er iets niet aan je verteld. Wens ik je sowieso een prachtige zondag en sta ik volledig aan jouw kant voor betreft Radio Duivenstraat. Wordt het ook nog spannend of onze vrijheid van meningsuiting wel of niet wordt gerespecteerd en komt er ook nog een beetje Elvis Presley voorbij, waar de muziekscene ooit mee is begonnen. En hopelijk durf je nog wel te luisteren naar mijn splinternieuwe uitzending.

 

Duifje Max heeft een echte klassieker gevonden voor wat betreft de 12 inch van de week en is hondje Breezer zeer tevreden over zijn nieuwe opdracht, want de band die nu een concert gaat geven is zo goed, dat Breezer met een kwispelend staartje terug komt in mijn studio.

 

Het blijft een spannend geheel. Hier heb je in ieder geval alvast de playlist.

 

1. Matt Bianco - Get out of your lazy bed.

2. Jean-Michel Jarre - The Opening (Movement 8(.

3. Blancmange - Don't tell me.

4. Duifje Max met de 12 inch van de week: Donna Summer - I Feel Love.

5. Terence Trent D'Arby - Wishing Well.

6. Hondje Breezer met zijn concertkaartje: Eurythmics - Right by your side.

7. What Fun - The right side won.

8. Antony & The Johnsons - Swanlights.

9. Paul Simon - Graceland.

10. Alain Bashung - Osez Jos├ęphine.

 

Slinger je computer, smartphone, tablet of welke radiodrager ook maar aan, dan mis je niks van deze leuke uitzending.

 

Tot zondag 12u00!

 

Om mijn dagafsluiting helemaal af te sluiten, heb ik een leuk nummer uitgezocht. Dit nummer staat op het zelfde album als waar ik de uitzending van zondag mee begin.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Matt Bianco - More than I can bear.

Laatst vernieuwd: 13-07-2021 om 22:43

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!