Oog voor Omgeving

Duifje Max gaat de ruimte in

In aflevering 106 van mijn Oor voor Omgeving wordt het super spannend. In deze podcast ga je het mee beleven dat duifje Max de ruimte wordt ingeschoten.

Bij binnenkomst in mijn aflevering, wordt je meteen gecontroleerd. De politie bewaakt het plekje van Max, want hij moet toch veilig kunnen reizen naar het universum. Alleen inspecteur Friday wordt het ook niet echt makkelijk gemaakt, want hij denkt dat hij dingen ziet die niet kunnen. Het tegendeel is waar, want Elvis Presley en Britney Spears op 1 plaat, dat is toch wel heel bijzonder. Hij vraagt zich wel verder af, wie er opeens is verdwenen.

Dan wordt het echt spannend. Duifje Max kruipt het ruimtevaartuig in en wordt vervolgens afgeschoten. Hij is dan wel even onderweg, want de 12 inch van de week duurt lekker lang. Eenmaal terug, heeft hij toch een vleugeltje gebroken. Mr. Mister verzorgt hem goed en daar is hondje Breezer erg blij mee.

Hondje Breezer veroordeeld niemand, maar toch heeft hij een geweldig mooi concertkaartje gevonden. Depeche Mode zingt over een veroordeling, maar Breezer weet gelukkig van niks. Wellicht heeft het wel met een bos en een trein te maken. We zullen het wel vernemen.

Dan gaan we een klein verjaardagsfeestje vieren. Anne Clark is vandaag jarig. Daarom laat ik een exclusieve 12 inch horen van een plaat dat officieel uit 1984 komt. De mix is nog niet zo oud, 2 jaar ongeveer, maar het is werkelijk een geweldig goeie plaat. Ook lekker lang trouwens. Een heel bekend nummer in een splinternieuw jasje.

Dan komen er 2 hele aparte platen je oortjes blij maken. Dit is juist ook de bedoeling, want je dag moet toch leuk worden voortgezet.

Een lijstje om je echt te doen verbazen.

1: Art of Noise - Dragnet.
2: Elvis Presley & Britney Spears - Toxic Las Vegas.
3: Yello - Who's gone, 12 inch remix 2018.
4: Duifje Max met de 12 inch van de week: Peter Shilling - Völlig Losgelöst, Extra long version.
5: Mr. Mister - Broken Wings, Extended version.
6: Hondje Breezer met zijn concertkaartje: Depeche Mode - Condemnation, Live 1993.
7: Roosbeef - In het bos.
8: Anne Clark - Our Darkness, Vocal Moreno Remix.
9: Murcof - Como Quisiera Decirte.
10: The Orb & Lee 'Scratch' Perry - Ball of Fire, Mad Professor 'I Need Balls' Version.

Echt een geheimzinnig maar zeker mooi, leuk, interessant en bijzonder uurtje. Leg je oor daarom maar gerust bij je computer, smartphone of tablet in welke omgeving dan ook, dan merk je zeker dat alles gewoon weer op z'n pootjes terecht komt.

Dit alles is te beluisteren via: Podcast week 19, 14 mei 2023, aflevering 106 van Oor voor Omgeving.
 

Laatst vernieuwd: 14 May 2023 om 13:42